Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 juni 2015

Adobe Preview: bekijk je ontwerpen live op iPhone en iPad

Adobe heeft een nieuwe app geïntroduceerd die het ontwerpen van apps en websites voor mobiele apparaten makkelijker maakt. Met Adobe Preview CC is het mogelijk om in Photoshop gemaakte ontwerpen live te op iPhones en iPads te weergeven.

Na installatie van de app kan een iPhone of iPad via Wi-Fi of USB met Photoshop verboden worden, waarna ontwerpen direct verschijnen. Als je gebruik maakt van tekengebieden voor verschillende schermen, kan je direct swipen om lay-outs te vergelijken.

Het is mogelijk om meerdere apparaten terwijl aan te sluiten en om ontwerpen in horizontale en verticale schermmodus te bekijken. Adobe Preview CC is een gratis app voor Photoshop-gebruikers met Creative Cloud-abonnement. Opmerkelijk is dat ondersteuning voor Illustrator ontbreekt, terwijl dat ook veel gebruikt wordt om apps en mobiele websites te ontwerpen. Misschien komt dat nog in een latere versie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adobe Preview: bekijk je ontwerpen live op iPhone en iPad
Sluiten