Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 mei 2015

WWDC’ers opgelet: OMT Holland House

Het uitzicht vanuit het Nederlands Consulaat in San Francisco.

Maandag 8 juni barst de World Wide Developer Conference (WWDC) voor de 26ste keer los in het Moscone West Center in San Francisco. Zo’n 5.000 ontwikkelaars en app-designers duiken in een week met sessies, labs en feestjes. Maar voordat het zover is, organiseren wij in San Francisco voor de 5e keer het OMT Holland House!

Zondagavond 7 juni om 18 uur, de avond voor de keynote, nodigen wij alle Nederlandse en Vlaamse WWDC’ers uit op het Nederlands Consulaat in Downtown San Francisco. Jan David en Roelof zijn de gastheren. Ontmoet onder het genot van een drankje en hapje landgenoten, wissel ervaringen uit en bepaal samen je strategie voor de keynote de volgende ochtend.

Deelname is helemaal gratis, maar in verband met de beveiliging van het gebouw is registratie [sold out] vooraf verplicht. We zien je graag in het OMT Holland House! Laat op Facebook aan anderen zien dat je erbij bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WWDC’ers opgelet: OMT Holland House
Sluiten