WWDC’ers opgelet: OMT Holland House

Door: Jan David Hanrath - 5 reacties
Het uitzicht vanuit het Nederlands Consulaat in San Francisco.

Maandag 8 juni barst de World Wide Developer Conference (WWDC) voor de 26ste keer los in het Moscone West Center in San Francisco. Zo’n 5.000 ontwikkelaars en app-designers duiken in een week met sessies, labs en feestjes. Maar voordat het zover is, organiseren wij in San Francisco voor de 5e keer het OMT Holland House!

Zondagavond 7 juni om 18 uur, de avond voor de keynote, nodigen wij alle Nederlandse en Vlaamse WWDC’ers uit op het Nederlands Consulaat in Downtown San Francisco. Jan David en Roelof zijn de gastheren. Ontmoet onder het genot van een drankje en hapje landgenoten, wissel ervaringen uit en bepaal samen je strategie voor de keynote de volgende ochtend.

Deelname is helemaal gratis, maar in verband met de beveiliging van het gebouw is registratie [sold out] vooraf verplicht. We zien je graag in het OMT Holland House! Laat op Facebook aan anderen zien dat je erbij bent.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Thijs.w

  Toegang is gratis, maar de reis ernaartoe kost wel wat..:razz:

 • Profielfoto
  gngstr

  Wat een goed initiatief!

 • Profielfoto
  knekkie

  Super leuk toch?

  Als je er toch bent, zeker even langs gaan.

 • Profielfoto
  Clarus

  Misschien OMT Holland House ook toevoegen aan de Parties for WWDC app?

  Ik ben wel op WWDC maar heb die zondagavond al wat anders.

 • Profielfoto
  Roelof Roos

  @Clarus

  Misschien OMT Holland House ook toevoegen aan de Parties for WWDC app?

  Dat leek ons ook een goed idee en dat hebben we vorig jaar gedaan. Maar dat leverde alleen mensen op totaal niet in de doelgroep zitten, niet gezellig meekletsen, maar wel op onze kosten een drankje drinken. Voortaan doen we het alleen via onze eigen kanalen.