11 dagen voordeel bij APR’s, dit zijn alle aanbiedingen op een rij

Door: Raymon Mens - 14 reacties


Van 21 tot en met 31 mei is het de moeite om je favoriete Apple Premium Reseller een bezoekje te brengen. Dan starten de jaarlijkse iDays weer en dat wil zeggen: veel voordeel op Mac, iPad en accessoires. Nederlandse Apple Premium Resellers Amac, iCentre, iVizi en Xando doen mee.

Wij hebben alle aanbiedingen met directe links op een rij gezet.

iCentre

Amac

iVizi

Xando

Inzetten van je Giftcard bij deze pakketten levert extra voordeel op:

aprs-wide-2
De giftcards zijn te gebruiken bij de aanschaf van accessoires voor je gekochte Mac of iPad. De giftcard kan ook later gebruikt worden. De meeste anbiedingen zijn ook online geldig. vraag bij de winkel naar de voorwaarden.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  brabant

  Dit is volgens mij gewoon ordinaire reclame. Niet netjes lijkt me.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Als je iedereen noemt, dan is het geen ‘reclame’.:)

  Beetje jammer, dat je de korting bij aanschaf van Macs sinds gisteren ongeveer twee keer zelf betaald, met dank aan de gestegen prijzen.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @brabant: Die zagen we aankomen.

  Om het duidelijk toe te lichten: OMT heeft geen commercieel belang bij dit artikel. Er zijn geen tracking code’s, geen enkele APR wordt meer uitgelicht dan de andere. We vermelden de iDays al sinds 2009 op deze website omdat we onze bezoekers graag informeren over waar voordeel te halen is. Als het een jaarlijkse nationale actie is van ARP’s krijgt die dus aandacht op de voorpagina.

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Volgens mij is dit een jaarlijks terugkerende actie waarvan het aardig is om alles naast elkaar te zien. Reclame? Zo zou ik het niet zien; ik zie meer de informatiewaarde.

 • Profielfoto
  Mr Cr00b

  Ook al was het reclame, ik ben blij met het overzicht. Scheelt me alle webshops afstruinen. Dat heeft de auteur van het artikel nu al voor mij gedaan. Ik hoop dat hij per klik lekker veel geld krijgt, dan doet hij het volgend jaar weer..

 • Profielfoto
  Alison

  Waarom ordinaire reclame? Zou het erg zijn als OMT hier iets aan verdient dan? Dat gaat toch niet ten koste van degene die de link aanklikt of een van de genoemde producten koopt?

  Alison

 • Profielfoto
  ---

  Is die 130 euro ook te gebruiken als korting?

 • Profielfoto
  Macinzon

  Dus de iCentre korting geldt alleen online?
  De reden waarom ik dit vraag is i.v.m. een zelfde discussie van een paar jaar terug, waar ze zeiden dat online korting niet gelijk is aan offline korting, terwijl in de email daar niks over verteld stond.

  Onderwerp waar ik over spreek stond uitgebreid op OMT, helaas is dit topic reeds een keer verwijderd..

 • Profielfoto
  AvitaAppel

  Bedankt voor het overzicht! Erg handig!

 • Profielfoto
  HELEMAAL_NIKS

  Ook korting op toetsenbord met USB?

 • Profielfoto
  Loek1991

  Vandaag bij Staples 10% korting op alle Apple producten.

 • Profielfoto
  gngstr

  @Loek1991 klinkt verleidelijk, maar realiseer je dat je maar 1 jaar garantie krijgt bij Staples. Nee, ook geen standaard 2 jaar garantie, want Staples beschouwt het als een zakelijke transactie.

 • Profielfoto
  Night

  Het zou zelfs niet eens erg zijn als OMT er aan zou verdienen. Alle beetjes helpen om die Mac platform in de lucht te houden, toch? Bovendien zeggen de forumregels dat reclame alleen reclame is als het niet door de OMT beheerders zelf geplaatst wordt (beetje zwart-witr gezegd)…;-)