Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 mei 2015

SwiftKey: stabieler en 12 nieuwe designs

Alternatief iOS-toetsenbord SwiftKey heeft een grote update gehad. Allereerst zijn veel crashes opgelost waardoor het toetsenbord stabieler moet werken en minder vaak teruggeswitcht wordt naar het iOS-toetsebord. De vormgeving is ook uitgebreid.

Het toetsenbord is nu van 12 thema’s voorzien die kunnen aangeschaft worden voor 99 cent per stuk. Van oranje tot minimaal grijs/wit, er is voor ieder wat wils. Hoogtepunt is het geanimeerde ‘Shooting Stars’ thema.

De sterren bewegen als je je iPhone kantelt, het bekende Parallax-effect. SwiftKey is een van de populairste iOS-toetsenborden met goede woord­voorspelling, iets dat het iOS-toetsenbord nog niet in het Nederlands kan.

Het is mogelijk dat gekochte thema’s nog niet werken, op het blog van SwiftKey staat het volgende:

Note: We’re experiencing some technical issues with store purchase validation on iOS but our team is working on a fix ASAP. We’d like to reassure customers that they will get the themes they have purchased once this issue is resolved.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
SwiftKey: stabieler en 12 nieuwe designs
Sluiten