Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 mei 2015

SwiftKey: stabieler en 12 nieuwe designs

Alternatief iOS-toetsenbord SwiftKey heeft een grote update gehad. Allereerst zijn veel crashes opgelost waardoor het toetsenbord stabieler moet werken en minder vaak teruggeswitcht wordt naar het iOS-toetsebord. De vormgeving is ook uitgebreid.

Het toetsenbord is nu van 12 thema’s voorzien die kunnen aangeschaft worden voor 99 cent per stuk. Van oranje tot minimaal grijs/wit, er is voor ieder wat wils. Hoogtepunt is het geanimeerde ‘Shooting Stars’ thema.

De sterren bewegen als je je iPhone kantelt, het bekende Parallax-effect. SwiftKey is een van de populairste iOS-toetsenborden met goede woord­voorspelling, iets dat het iOS-toetsenbord nog niet in het Nederlands kan.

Het is mogelijk dat gekochte thema’s nog niet werken, op het blog van SwiftKey staat het volgende:

Note: We’re experiencing some technical issues with store purchase validation on iOS but our team is working on a fix ASAP. We’d like to reassure customers that they will get the themes they have purchased once this issue is resolved.

Reageer op artikel:
SwiftKey: stabieler en 12 nieuwe designs
Sluiten