Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 mei 2015

Providernieuws: Simyo verhoogt snelheid, Telfort houdbaarheid bundels

Zowel bij Simyo als Telfort gaat de 4G-kraan maximaal open. De providers laten weten alle klanten voortaan een maximale snelheid van 150Mbit/s te bieden. Voorheen was de snelheid maximaal 25 Mbit/s. Beide providers maken gebruik van het KPN-netwerk.

Naast de verhoging van de snelheid, heeft Telfort ook nieuwe abonnementen waarbij de bel- en databundels drie maanden houdbaar blijven en onbeperkt SMS’en voortaan bij de belbundel inbegrepen is.

Nieuwe abonnementen Telfort

De grootste verandering in de nieuwe abonnementen van Telfort is dat belminuten en MB’s 3 maanden geldig zijn. Tegoed dat aan het eind van de maand overblijft, wordt automatisch naar de volgende maand meegenomen. De oudste MB’s en minuten worden eerst opgebruikt. Dit geld alleen voor nieuwe abonnementen, voor bestaande klanten verandert niets.

Om de kosten te dekken heeft Telfort zijn abonnementen een euro per maand duurder gemaakt. Voorheen kostte onbeperkt SMS’en overigens 3 euro per maand extra. 4G-toegang kost nog steeds 5 euro per maand extra.

Verhoogde 4G-snelheid Simyo

Net als bij Telfort, moeten ook klanten van Simyo 5 euro per maand extra betalen voor 4G. Sinds vorige week krijg je daar een maximale snelheid van 150Mbit/s voor terug. De provider benadrukt dat die alleen bereikt kan worden als het rustig op het netwerk is. De topsnelheid haal je waarschijnlijk niet op een druk treinstation, maar wel in een rustige wijk.

Simyo 4G is iedere maand uit- of aan te zetten via de webportal of app van de provider. De snelheidsverhoging geldt ook voor bestaande klanten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Providernieuws: Simyo verhoogt snelheid, Telfort houdbaarheid bundels
Sluiten