Prijzig uitpakplezier: eerste gouden Apple Watches geleverd

Door: Raymon Mens - 9 reacties

De levering van Apple Watch komen steeds beter op gang. In de VS wordt de 18-karaats gouden Apple Watch Edition inmiddels ook uitgeleverd. Op internet zijn diverse foto’s en video’s verschenen van het horloge met een vanaf-prijs van 11.000 euro.

De Apple Watch Edition wordt net als de stalen Apple Watch in een vierkant doosje geleverd, maar voor dat geld worden wel extra’s meegeleverd. Prijzig uitpakplezier in foto en video.

De gouden Apple Watch komt in een lederen doos, die gelijktijdig kan worden gebruikt als oplaadstation. Naast de gebruikelijke accessoires zoals een oplaadkabel en schoonmaakdoekje heeft Apple ook een klein boekje meegeleverd waarin het productieproces is gedocumenteerd.

https://www.youtube.com/watch?v=zqb9pxmDGPQ
Naast de verpakking is ook het horloge voorzien van een ‘gouden’ opstartscherm en is het sportbandje dat bij de gouden Apple Watch geleverd wordt voorzien van een gouden pin.
edition-real-0001De Apple Watch is momenteel alleen in de VS, UK en grote Europese landen leverbaar. Verwacht wordt dat het horloge in juni ook in Nederland te bestellen zal zijn.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Ron Luyten

  Lang leve de superrjken

 • Profielfoto
  Targaryen

  Ik zweer dat ik de gouden Apple Watch al veel eerder heb gezien op Instagram, bij o.a. Pharell Williams en dat Kardashian volkje…

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Waarom is dat beeld nog 4 bij 3?!

 • Profielfoto
  One Less Thing

  In een woord: Ridicuul !

  Ik vind persoonlijk het normaal al idioot, ook als je het geld er makkelijk voor kunt uitgeven, om zo’n duur horloge aan te schaffen. Maar dit is zo mogelijk nog idioter. Over niet al te afzienbare tijd zal je huidige Apple Watch niet meer voldoen aan de laatste technische trends. Kortom, een belabberde investering.

 • Profielfoto
  penseel

  Doe mij maar deze ietsie pietste duurder, http://mashable.com/2012/08/28/most-expensive-gadgets/

 • Profielfoto
  THX-1138

  Welke variant van de iWatch (ja, iWatch) ik ook zie: lelijk

 • Profielfoto
  RoyB

  Ziet er gaaf uit die Watch Edition .

 • Profielfoto
  marjolijntju

  Heb dan liever een ROLEX voor dat geld;-)

 • Profielfoto
  Caszz

  Tja, bijna klaarkomen om een verpakking. En om een lelijk horloge…zelf t sluitingspinnetje was hemels. OMG!