Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 19 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Nieuw ‘iPhone Lightning Dock’ van Apple

Samen met de nieuwe Mac-modellen heeft Apple nog een nieuw product uitgebracht, namelijk een iPhone-dock. De iPhone-maker maakte voorheen bij iedere nieuwe iPhone ook dock, maar stopte daar bij de iPhone 5 in 2012 mee omdat er geen behoefte aan zou zijn.

Tot onze grote verrassing is het iPhone Lightning Dock verschenen. Voor 45 euro heb je een dockje dat ook een analoge audio-uitgang heeft. Het dock is compatibel met alle recente iPhones. Van iPhone 5 tot iPhone 6 Plus.

Aan de achterkant is een aansluiting voor de Lightning-kabel en mini-jack. Omdat de connector nu op een verhoging staat, past iedere iPhone. Apple is redelijk laat met het uitbrengen van een dock, maar omdat de iPhone 6s een onveranderde vorm zal hebben kan het toch nog even mee.

Het dock is te koop in de Online Apple Store. Voor 45 euro zijn overigens ook prima alternatieven verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuw ‘iPhone Lightning Dock’ van Apple
Sluiten