Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 21 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

KADi: strakke clip-on hub voor de MacBook

Met de komst van de 12-inch MacBook zijn verloopjes weer meer nodig dan ooit. Met de verloopjes van Apple en een ruim aanbod USB C-hubs op bijvoorbeeld Kickstarter is dat op te lossen, maar hangt aan die kleine MacBook al snel aan web van verloopjes en kabeltjes.

Het nieuwe hubje KADi wil voorkomen dat je MacBook een octopus wordt en lanceert een clip-on-hub op Kickstarter. Geen kabeltjes, maar een hub met extra aansluitingen die je gewoon direct op de MacBook klikt.

KADi is in alle opzichten minimalistisch. Geen 11 poorten zoals bijvoorbeeld Hydradock, maar twee keer USB-C, gewone USB 3-aansluiting, en een Mini DisplayPort. Volgens de bedenkers anno 2015 genoeg om comfortabel met de MacBook te werken. Het dock is lichtgewicht en gemaakt van polymeer.


KADi is voor 35 dollar vooruit te bestellen op Kickstarter. Bij succesvolle funding worden de docks in augustus geleverd. Op moment van schrijven heeft het project een derde van zijn benodigde financiering opgehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KADi: strakke clip-on hub voor de MacBook
Sluiten