Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 19 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

iZettle brengt Apple Pay naar het MKB

Apple Pay is nu nog beperkt tot grote ketens als Starbucks, McDonalds en Walgreens in de VS. Als het eenmaal in Europa is, kunnen ook kleine ondernemers het aanbieden. iZettle heeft een nieuwe betaalterminal aangekondigd met ondersteuning voor Apple Pay.

Het Zweedse bedrijf maakt kleine pinapparaatjes die samen met de iPhone werken. De nieuwe Card Reader Pro Contactless ondersteunt naast pin-en creditcardbetalingen ook NFC voor contactloze betalingen en Apple Pay.

Het voordeel van deze oplossing dat er geen abonnementskosten of contracten zijn, per transactie wordt een klein percentage van het te betalen in rekening gebracht. De bediening van de betaalterminal gaat via een kassa-app op de iPhone. Prima voor bijvoorbeeld de loempiakraam om de hoek.

De ‘Card Reader Pro Contactless’ met Apple Pay wordt op 1 juni de UK gelanceerd, later dit jaar volgt Nederland. De vraag is nu is wat er eerst is: de iZettle of Apple Pay in Nederland? Wij gokken op het eerste, maar voorbereid zijn kan nooit kwaad. Naast iZettle leveren ook Payleven, Adyen en SumUp vergelijkbare oplossingen. Die werken echter nog niet met Apple Pay.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iZettle brengt Apple Pay naar het MKB
Sluiten