Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 21 mei 2015

Oops: lekt Apple de iPhone 6c vroegtijdig?

Er gaan al een tijdje geruchten over een nieuwe iPhone 6c met Touch ID en nieuwe camera. Maar heeft Apple deze per ongeluk al online gezet? Bij vernieuwde product­shots van het Apple Ligtning Dock is iets te zien dat wel erg op een rode iPhone 6c lijkt.

De afbeeldingen tonen een iPhone 6, een iPhone 6 Plus, een iPhone 5s en een toestel dat op de iPhone 5c lijkt, maar dan met Touch ID. Dat sluit aan bij berichten over een nieuwe plastic iPhone met 5s-ingewanden.

Het kan ook een renderfoutje van de maker van de afbeeldingen of een iPhone 5s in een roze hoesje zijn, al lijkt dat laatste ons sterk. Apple verkoopt helemaal geen plastic hoesjes voor de 5s. Het is niet de eerste keer dat een nieuw product al op de Apple-website opduikt. Zo was op de vacature-sectie van Apple.com eerder al de verpakking van de Apple Watch te zien.

Eerder was al naar buiten gekomen dat de iPhone 6c waarschijnlijk dezelfde ingewanden als de iPhone 5s heeft, maar wel een nieuwe camera krijgt. De sensoren daarvoor zijn naar verluidt al in bestelling bij Sony.

[Tipgevers: Floris, Wouter, Jop]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oops: lekt Apple de iPhone 6c vroegtijdig?
Sluiten