Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 18 mei 2015

Halo Back: extra terug-knop op je iPhone

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn mede door hun grote scherm geliefd, maar mede daardoor lastiger met een hand te bedienen. Kickstarter-project Halo Back lost dit op door een onzichtbare terug-knop naast de home-knop te plaatsen.

Het idee is simpel: door de virtuele terug-knop hoef je minder vaak bovenaan het scherm te zijn en bedien je de iPhone makkelijker met een hand.

Het scherm van de iPhone is een groot elektrostatisch oppervlak. Als je het scherm aanraakt, wordt dit veld onderbroken en weet de telefoon waar je het vinger is. Halo Back verplaatst dankzij een extra laag in de protector de onderbreking die je vinger veroorzaakt naar boven. Zo lijkt het voor de telefoon alsof je op de terug-knop druk. Het hele scherm blijft bruikbaar.

De screenprotector is voor 14 dollar vooruit te bestellen via Kickstarter. De verzendkosten naar Nederland zijn 5 dollar. Met nog 25 dagen te gaan heeft het project al 90 procent van zijn benodigde funding opgehaald. De levering in augustus daarom zo goed als zeker door te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halo Back: extra terug-knop op je iPhone
Sluiten