Game-tip: Pacapong voor OS X combineert drie gameclassics

Door: Raymon Mens - 2 reacties

De Nederlandse gamestudio kingPenguin heeft een awesome nieuwe game gemaakt. Pacapong is een nostalgische mash-up van Pong, Pacman en Space Invaders. Je speelt pong via een Pacman-veld en wordt ook nog door ruimteschepen aangevallen.

Pacapong is voor twee spelers en de gameplay is erg uitdagend. De ene speler gebruikt de pijltjestoetsen en de ander de WSAD-toetsen, maar er is ook ondersteuning voor gamepads. Retro-plezier in een gratis download.

Pacapong vereist goede reflexen en een een aanpassing in je instellingen. De ontwikkelaar heeft geen certificaat van Apple en OS X blokkeert de download daarom standaard. Na het aanpassen van Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy > Sta programma’s toe uit elke willekeurige bron werkt de game.

Pacapong is ook voor Windows en Linux beschikbaar.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  html-junky

  Zal vast niet voor niks geen certificaat hebben.. Maar de game ziet er wel vet uit

 • Profielfoto
  Grrromit

  Zijn het er geen vier?
  Pong, Space Invaders, Donkey Kong en Packman