Eerste trailer voor ‘échte’ Steve Jobs-film

Koen van Tongeren op 18 mei 2015 7 reacties Laatste door toineenzo

Dit is ‘m dan, de eerste trailer van ‘Steve Jobs‘ en daarmee de eerste blik op de nieuwe film over het leven van Apple’s mede-oprichter en voormalig CEO. De film, met in de hoofdrol Michael Fassbender, speelt zich geheel backstage af, voorafgaand aan drie grote keynote speeches van Jobs, te beginnen bij de onthulling van de Macintosh en eindigend nét voor de onthulling van de eerste iMac in 1998.

Het wordt de tweede speelfilm over het leven van Steve Jobs. Kort na zijn dood verscheen immers al ‘Jobs‘, een film met een haastig gemaakt script, een lager budget en een minder uitgesproken cast wat resulteerde in magere recensies. Of regisseur Danny Boyle en scriptschrijver Aaron Sorkin meer succes krijgen met hun nieuwe film weten we na 9 oktober, wanneer de film in de V.S. in premiere gaat.

Koen van Tongeren is mede-oprichter van One More Thing. Daarnaast is hij zelfstandig filmmaker en is hij te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Lees meer artikelen van Koen.

En nu?

7 reacties

Profielfoto

Afroman op 18 mei 2015

Hopelijk wordt deze wat. De vorige was echt slecht. Beetje geld innen omdat de dood van Steve Jobs trending was. Script was even snel in de koffiepauze gemaakt en snel maar alles maar bij elkaar gefilmd.

Profielfoto

MacAanZee op 18 mei 2015

Ik ben benieuwd. Trailer is leuk gemaakt. Ik vind het wel vreemd dat de film al eindigt op zo’n vroeg moment in Steve Jobs’ carrière. Daarna is Apple pas écht een groot succes geworden, met veel vernieuwende producten als iPod, iPhone en iPad en natuurlijk de Mac Books Pro en sterk verbeterde iMac.

Profielfoto

Afroman op 18 mei 2015

De film moet geen nerdfest worden.

Profielfoto

knekkie op 18 mei 2015

Ik ben benieuwd of deze film wel een waardevolle toevoeging is aan Pirates of silicon valley. Dat vind ik persoonlijk de leukste film rondom Apple en Steve Jobs

Profielfoto

koen op 18 mei 2015

Lijkt het nu maar zo, of zijn die deuren naast zijn schouder een paar ogen ?

Profielfoto

Pokerface op 18 mei 2015

Puur op basis van deze trailer vind ik Ashton Kutcher beter voor de dag komen als Steve.

Profielfoto

toineenzo op 20 mei 2015

Seth rogen erin? Is hij wel geschikt voor zo een film. Hij is uit The Interview hint hint

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?