Eerste trailer voor ‘échte’ Steve Jobs-film

Dit is ‘m dan, de eerste trailer van ‘Steve Jobs‘ en daarmee de eerste blik op de nieuwe film over het leven van Apple’s mede-oprichter en voormalig CEO. De film, met in de hoofdrol Michael Fassbender, speelt zich geheel backstage af, voorafgaand aan drie grote keynote speeches van Jobs, te beginnen bij de onthulling van de Macintosh en eindigend nét voor de onthulling van de eerste iMac in 1998.

Het wordt de tweede speelfilm over het leven van Steve Jobs. Kort na zijn dood verscheen immers al ‘Jobs‘, een film met een haastig gemaakt script, een lager budget en een minder uitgesproken cast wat resulteerde in magere recensies. Of regisseur Danny Boyle en scriptschrijver Aaron Sorkin meer succes krijgen met hun nieuwe film weten we na 9 oktober, wanneer de film in de V.S. in premiere gaat.

Reageer op artikel:
Eerste trailer voor ‘échte’ Steve Jobs-film
Sluiten