Eerste trailer voor ‘échte’ Steve Jobs-film

Door: Koen van Tongeren - 7 reacties

Dit is ‘m dan, de eerste trailer van ‘Steve Jobs‘ en daarmee de eerste blik op de nieuwe film over het leven van Apple’s mede-oprichter en voormalig CEO. De film, met in de hoofdrol Michael Fassbender, speelt zich geheel backstage af, voorafgaand aan drie grote keynote speeches van Jobs, te beginnen bij de onthulling van de Macintosh en eindigend nét voor de onthulling van de eerste iMac in 1998.

Het wordt de tweede speelfilm over het leven van Steve Jobs. Kort na zijn dood verscheen immers al ‘Jobs‘, een film met een haastig gemaakt script, een lager budget en een minder uitgesproken cast wat resulteerde in magere recensies. Of regisseur Danny Boyle en scriptschrijver Aaron Sorkin meer succes krijgen met hun nieuwe film weten we na 9 oktober, wanneer de film in de V.S. in premiere gaat.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Afroman

  Hopelijk wordt deze wat. De vorige was echt slecht. Beetje geld innen omdat de dood van Steve Jobs trending was. Script was even snel in de koffiepauze gemaakt en snel maar alles maar bij elkaar gefilmd.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik ben benieuwd. Trailer is leuk gemaakt. Ik vind het wel vreemd dat de film al eindigt op zo’n vroeg moment in Steve Jobs’ carrière. Daarna is Apple pas écht een groot succes geworden, met veel vernieuwende producten als iPod, iPhone en iPad en natuurlijk de Mac Books Pro en sterk verbeterde iMac.

 • Profielfoto
  Afroman

  De film moet geen nerdfest worden.

 • Profielfoto
  knekkie

  Ik ben benieuwd of deze film wel een waardevolle toevoeging is aan Pirates of silicon valley. Dat vind ik persoonlijk de leukste film rondom Apple en Steve Jobs

 • Profielfoto
  koen

  Lijkt het nu maar zo, of zijn die deuren naast zijn schouder een paar ogen ?

 • Profielfoto
  Pokerface

  Puur op basis van deze trailer vind ik Ashton Kutcher beter voor de dag komen als Steve.

 • Profielfoto
  toineenzo

  Seth rogen erin? Is hij wel geschikt voor zo een film. Hij is uit The Interview hint hint