Duet Display nu ook voor Windows, tijdelijk met korting

Door: Raymon Mens - 9 reacties

Je iPad als tweede scherm voor je computer. Met die belofte werd Duet Display voor de Mac vorig jaar erg populair. De app heeft vandaag een update gehad en werkt nu ook met Windows-computers. Zowel Windows 7 als Windows 8 worden ondersteund.

Duet werkt simpel: download de app op een iPhone of iPad en daarna op de Mac of Windows-computer. Na het opstarten van de iOS-app en inpluggen van de USB-kabel is je iPhone of iPad een tweede scherm.

Omdat Duet Display met USB en niet met Wi-Fi werkt, is het beeld van goede kwaliteit en niet schokkerig. De app is door voormalig Apple-medewerkers gemaakt. Om de lancering van de Windows-versie te vieren is de app alleen vandaag (dinsdag) voor € 9,99 in plaats van € 15,99 aan te schaffen.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  diedrikringenier

  Werkt gewoon erg goed. Ben blij met deze app. Uiteraard heb ik natuurlijk liever een groot scherm aan mijn MacBook hangen.

 • Profielfoto
  Afroman

  Hoor veel goede verhalen erover. ook ik heb liever een groot externe monitor aan hangen. Maar is het niet zo dat je een recente iPad nodig hebt met de benodigde power? Lijkt me niet dat een iPad 2 het vloeiend kan.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Ik heb een iPad 3 en daar gaat het bijzonder vloeiend op. De iPad 2 heeft een lagere resolutie en kan ook soepel spelletjes draaien. Beeld van een computer doorgeven is het zwaarste niet

 • Profielfoto
  Afroman

  Oke, top!

 • Profielfoto
  Rareluis

  Zojuist gekocht en geïnstalleerd. Het werkt prima! Eerder een leuke gadget dan een serieuze toepassing denk ik. De tijd zal het leren…

 • Profielfoto
  SusanUSA

  Zowel Windows 7 als Windows 8 worden ondersteund.

  Je bedoelt natuurlijk Zowel Windows 7 als Windows 8 wordt ondersteund.

  Handige app hoor.

 • Profielfoto
  Jeroen-W

  Bedankt voor de tip. Ik twijfelde al langer maar nu toch aangeschaft.

 • Profielfoto
  MightyMouse

  Werkt erg goed.
  Voor mijn werk heb ik een relatief kleine laptop. Ideaal voor onderweg maar je hebt van die dagen dat alle extra ruimte welkom is!

 • Profielfoto
  plonserd

  Gebruik ‘m ook naar alle tevredenheid. Met een 11″ MBA en een iPad mini Retina heb ik de meest mobiele dual monitorsetup die ik me kan bedenken:p

  Ik wou de 11″ MBA omdat ik veel onderweg ben voor het werk. Heb heel m’n workflow aangepast, werk veel met Spaces en fullscreen apps, en als ik geen apps fullscreen open heb gebruik ik Divvy om m’n openstaande vensters te ordenen.
  Maar soms is het gewoon gemakkelijker als ik snel even wat dingen moet copypasten/overtypen om 2 vensters volledig te kunnen hebben openstaan, en dan komt Duet Display wel goed van pas. Enorm productieve workflow in een pakketje van anderhalve kilogram!