Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Dropbox-update: productiever op iOS

Terwijl Nederland bevrijdingsdag vierde, heeft Dropbox zijn iOS-app een omvangrijke update gegeven. In versie 3.9 van de app worden een aantal productiviteitsfuncties toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om opmerkingen aan bestanden toe te voegen.

De mogelijkheid om opmerkingen aan bestanden toe te voegen werd eerder al aan de webinterface van Dropbox toegevoegd, nu is het ook vanaf iOS mogelijk. Daarnaast is het makkelijker om recente bestanden te vinden en is verdere Office-integratie aangekondigd.

  • Recente bestanden: Na de update zie je een nieuw tabblad met recente bestanden. Daarin zie je de laatst bijgewerkte bestanden, zo werk je vanaf een iPhone of iPad sneller door zonder eerst in mappen te zoeken naar het juiste bestand.
  • Opmerkingen: Als je Dropbox gebruikt om samen aan bestanden te werken, is het nu mogelijk om direct naast je bestanden te discussiëren. Handig om collega’s te laten weten dat je aan een document gewerkt hebt of een foutje tegen bent gekomen. Net als bij Twitter kan gebruik gemaakt worden van @vermeldingen.
  • Office-documenten maken: Binnen enkele weken is het mogelijk om in Dropbox zelfs een Word, Excel of PowerPoint-document aan te maken. Door integratie met Office voor iOS start je direct met bewerken.
  • 1Password: Bij het inloggen kan Dropbox voortaan direct gebruik maken van accounts opgeslagen in 1Password.


De update staat voor alle Dropbox-gebruikers klaar in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Dropbox-update: productiever op iOS
Sluiten