Veel Belgische Apple-vacatures online

Jan David Hanrath op 16 mei 2015 18 reacties Laatste door Shyos

Alle Nederlands- en Franstalige Apple-fans uit België die graag in de retail werken moeten nu even opletten. Apple heeft een grote hoeveel­heid vacatures online voor de nieuw te openen Apple Store in Brussel. Qua werk is er voor ieder wat wils.

Van Store Leader tot Genius, van Business Specialist tot Creative. Tweetaligheid is geen vereiste. In plaats hiervan werft Apple in het Frans en in het Nederlands. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen streepje voor hebt wanneer je beide talen vloeiend spreekt.

Opvallend is dat Apple de toekomstige winkel in Brussel direct noemt in de vacactures. Er werden al eerder vacatures geplaatst, maar daarbij was de locatie nog ‘diverse’ in België. De verwachting is dat de 1.500 m2 grote flagship store in het sjieke winkelgebied Le Toison d’Or in de herfst z’n deuren opent voor het publiek. Daarnaast wordt naar verluidt gewerkt aan Apple Retail Stores in Antwerpen en Gent.
Schermafbeelding 2015-05-17 om 13.57.01

Dank aan Jan Verhaeghe voor de tip.

Jan David Hanrath is mede-oprichter van One More Thing en daarnaast als architect gespecialiseerd in de bouw van bibliotheken. Je vindt hem op Twitter en Linkedin. Lees meer artikelen van Jan David.

En nu?

18 reacties

Profielfoto

DaveFlash op 16 mei 2015

Nice, maar ik zou graag ook zien dat Apple weer de draad op pakt en verder gaat met de bouw van Stores in Nederland, want waar blijven de winkels in grote steden zoals Utrecht, Rotterdam, Zwolle e.d. ??

Profielfoto

Helena Vanaeken op 16 mei 2015

Weet iemand of dit goed verdient?

Profielfoto

Collan1998 op 16 mei 2015

Weet er toevallig iemand of dit dan ook één van de grootste word of Is dit een normale maat van applestore (1.500 m2)? anders zou het eens mogelijk zijn dat er daar een keynote komt over een paar jaar. Want ik denk me te herinneren dat er ooit eens een keynote was in Brazilië.

Profielfoto

thesauri op 16 mei 2015

Het winkelcentrum heet wel Le Toison d’Or ;-), niet Toiron d’or(Het Gulden Vlies, genoemd naar een oude ridderorde) http://www.letoisondor.be/nl/shopping/

Profielfoto

Bman op 16 mei 2015

Confirmed: DaveFlash woont in Zwolle. Rotterdam, Utrecht… Zwolle. For sure.

Profielfoto

PowerMacje op 17 mei 2015

Hij woont in Emmeloord volgens zijn OMT Profiel, dat is niet erg ver van Zwolle vandaan inderdaad ^^

Profielfoto

THX-1138 op 17 mei 2015

Op het platteland zit amper geld dus daar zullen niet snel AppleStores komen. Bovendien loopt het daar toch leeg richting Randstad.

Profielfoto

NoPlasticPhones op 17 mei 2015

Ik blijf het een lelijke locatie vinden. Brussel heeft zoveel mooie, klassieke gebouwen (zoals gebruikelijk voor de Europese Apple Stores), en dan kiezen ze dit. Het is dan nieuwbouw en het lijkt wel uit de vorige eeuw te komen. En die drukke baan ernaast maakt het er ook niet gezelliger op.

Profielfoto

Targaryen op 17 mei 2015

Dat is zeker vandaag niet gepubliceerd hoor @OMT Redactie. Het viel me namelijk vorige week al op toen ik even aan het neuzen was tussen de vacatures op LinkedIn: “Apple Specialist” for Brussels en allerhande andere jobs, allemaal voor het Brusselse.

Profielfoto

Raymon [moderator] op 17 mei 2015

Menen jullie dit echt OMT?

Er is een belangrijk verschil met vorige vacatures, waar we amper over gepubliceerd hebben. Ik heb het artikel nu aangevuld met: Het is de eerste keer dat Apple de toekomstige winkel in Brussel noemt in vacactures. Bij eerdere jobs werd nog geen locatie weergegeven. Dat kwam eerst niet zo goed naar boven.

Oude vacatures:

Nieuwe vacatures:

Profielfoto

Helena Vanaeken op 17 mei 2015

Inderdaad Boxerke, je hebt wel een stoere naam, maar Raymon zal het wel beter weten hoor, schaam je!

Profielfoto

Boxerke op 17 mei 2015

Bij de vacatures staat al sinds 14 januari “Brussels” zie: http://www.a-n-v.be/133730/vacatures-wijzen-op-tweede-apple-store-belgie/

Dus ik schaam me niet;-) OMT gaat hier de mist in en probeert het recht te trekken. Foutjes toegeven is ook een kunst

Profielfoto

Raymon [moderator] op 17 mei 2015

@Boxerke heeft gelijk, blijkbaar was Brussel al eerder genoemd in de vacatures. Heb het ‘vandaag’ en ‘nu’ even uit het artikel gehaald zodat er niet meer naar verwezen wordt alsof het net nieuw is. We hebben er verder op OMT nog niet over geschreven, dus het misstaat verder niet.

Profielfoto

iPadminiRemco op 17 mei 2015

Potverdorie Remco gehad beter U best gedaan voor u Frans dan kon je nu in de Apple Store kunnen gaan werken

Profielfoto

Thijs.w op 17 mei 2015

Zijn er bij Apple stores/shops ook bijbaantjes?:lol:

Profielfoto

HELEMAAL_NIKS op 17 mei 2015

Hoe oud moet je zijn om bij Apple te kunnen werken?

Profielfoto

Shyos op 18 mei 2015

Hoe oud moet je zijn om bij Apple te kunnen werken?

euhmmm… 14+!?!

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?