Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 mei 2015

‘Apple Store Brussel opent in september’

Belgische Apple-fans kunnen de iPhone 6s waarschijnlijk bij een officiele Apple Retail Store gaan kopen. Nadat Apple de komst van een Flagship Store in de Europese hoofdstad vorige week officieel bevestigde, is nu een mogelijke openingmaand bekend.

Volgens het Franstalig Belgisch dagblad Le Soir opent de winkel in het midden van september haar deuren. Waarschijnlijk op tijd voor de lancering van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

De Brusselde Apple Store komt in het nieuwe woon-winkelgebied Le Toison d’Or (Guldenvlieslaan) waar ook Flagship Stores van andere merken zich vestigen. Volgens de Belgische krant zijn de eerste winkels van Marks & Spencer en Zara al geopend. Apple is nog bezig met het inrichten van zijn pand, zoals je eerder al op door OMT gepubliceerde foto’s te zien was.


 
Apple neemt intrek op de hoek van een van de nieuwe gebouwen. De winkel krijgt 1500m2 winkeloppervlak en een mezzanine. Een Brusselse Apple Store wordt een flagship store, dat wil zeggen dat het de mooiste winkel van het land is en er extra extra workshops worden geven, zoals ook in de Apple Store van Amsterdam regelmatig gebeurt.

Naast de Apple Store in Brussel krijgen Antwerpen en Gent naar verluidt ook een Apple Store. In Nederland is Apple inmiddels bezig met de vierde Apple Store die in Utrecht of Gelderland geopend zal worden.

[Tipgever: Bram]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple Store Brussel opent in september’
Sluiten