Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Apple bevestigt storing iCloud-diensten

Gebruikers van iCloud hebben sinds donderdagochtend last van synchronisatie­- en inlogproblemen. Contacten, foto’s, mail en het opslaan van documenten binnen iWork-apps werkt slecht of niet. Inmiddels heeft Apple bevestigd dat er een storing is.

Op de systeemstatus-pagina meldt Apple dat praktisch alle iCloud-diensten langzaam of niet kunnen werken. Ook Nederlandse en Belgische gebruikers ondervinden hinder. Het is nog niet bekend wanneer de storing opgelost.

De afgelopen maanden doen zich regelmatig storingen in iCloud voor. In maart was het ongeveer 12 uur niet mogelijk om iCloud te gebruiken en apps te kopen in de iOS- en Mac App Store. In april werden iCloud en de App Store opnieuw door een korte storing getroffen.

Deze diensten zijn volgens Apple minder goed bereikbaar:

  • iCloud Drive
  • Foto’s
  • iWork voor iCloud-bèta
  • iCloud Mail
  • Documenten in de Cloud
  • iCloud-sleutelhanger
  • iMovie Theater
  • Terug naar mijn Mac
  • Zoek mijn iPhone, iPad, iPod touch en Mac
  • iCloud Account en login

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple bevestigt storing iCloud-diensten
Sluiten