Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 mei 2015

Apple bevestigt: Flagship Store in Brussel

Eigenlijk wisten we het al een tijdje door een grote hoeveelheid vacatures en bouwplannen, waar OMT je als eerste foto’s van liet zien. Vandaag is ook bij Apple het hoge woord eruit: Brussel krijgt een Apple Store en niet zo maar een, maar een heuse flagship store.

Een woordvoerder laat aan Het Nieuwsblad weten dat Apple zich verheugt op het brengen van ‘een unieke retail ervaring naar klanten in België’. Verder geen nieuwe info over de winkel aan de Gulden Vlieslaan.

De ‘flagship store’ komt het prestigieuze woon-winkelgebied Le Toison d’Or. Apple neemt intrek in de hoek van een van de nieuwe gebouwen. De winkel krijgt 1500m2 winkeloppervlak en een mezzanine. Een flagship store is vaak de mooiste Apple-winkel van het land. Daarnaast worden er worden extra workshops geven, zoals ook in Amsterdam regelmatig gebeurt.

Apple wil niets kwijt over de openingsdatum, maar verwacht wordt dat de winkel in de herfst gereed is. Geruchten over een Apple Store in Brussel gaan sinds 2013. OMT wist eerder te melden dat de inrichting van het pand begonnen was. Apple heeft ook een groot aantal vacatures open staan.

Na Brussel volgen naar verluidt stores in Antwerpen en Gent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple bevestigt: Flagship Store in Brussel
Sluiten