8 juni: OMT WWDC-Keynote Party!


Nog maar twee weken en dan is het weer tijd voor Apple’s Word Wide Developer Conference in San Francisco, maar niet alleen in California gaat het los. Ook OMT organiseert in Rotterdam een (inmiddels misschien wel legendarische) Keynote Party waar jij bij kunt zijn!

Wil jij samen met andere Apple-fans, -connaisseurs of -vrienden de Apple keynote volgen op een groot scherm, inclusief een OMT LIVE voor- en nabespreking met interessante gasten, terwijl je ondertussen op je wenken bediend wordt met hapjes en drankjes? Kom dan ook op 8 juni naar Studio Hofplein in Rotterdam voor de enige echte OMT Keynote Party! Kaarten kun je online bestellen [uitverkocht].

Wat kan ik verwachten?

Heb je een kaartje voor de OMT Keynote Party? Dan ben je van harte welkom in Studio Hofplein vanaf 17.30 uur. Je bent dan ruim op tijd om een hapje en een drankje te nemen voordat de OMT LIVE-voorbespreking begint om 18.30 uur. Om 19 uur schakelen we op het grote scherm live over naar Cupertino om het evenement te bekijken. Na afloop doen we een korte wrap-up met onze gasten. Vervolgens kun je nog uitgebreid naborrelen, -praten of -analyseren over de onthullingen met OMT’ers en onze gasten.

Gedurende de hele avond is er catering aanwezig. Met een toegangsbewijs voor de OMT Keynote Party word je getrakteerd op drankjes (fris en alcoholisch), een buffetdiner voorafgaand en tijdens het evenement en borrelhapjes na de keynote.
Waar vindt de Keynote Party plaats?
De OMT Keynote Party vindt plaats in de vaste stek voor OMT LIVE en OMT Café; Studio Hofplein. De studio is gevestigd op de 5e verdieping in het gebouw Katshoek aan Heer Bokelweg 157 in Rotterdam.

Hoe kom ik er?

Studio Hofplein ligt op 13 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal aan de Heer Bokelweg 157. Met de auto is het bereikbaar via afslag 14 van de A20. Volg de borden centrum en ga bij de laatste stoplichten voor het spoorviaduct links af de Heer Bokelweg op. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw, maar let op: betaald parkeren tot 23 uur (€1,60 per uur) en parkeerbeheer zetelt ook in Katshoek!

Reageer op artikel:
8 juni: OMT WWDC-Keynote Party!
Sluiten