Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 22 april 2015

Polaroid is terug met iPhone-fotoprinter

Fotografiemerk Polaroid doet zijn intrede in het smartphone-tijdperk met de Zip. Een mini-printer die via Bluetooth direct kiekjes vanaf je iPhone of Android-smartphone afdrukt. De Zip past met zijn bescheiden 7 bij 12 cm makkelijk in je broekzak en print één foto per minuut.

Er komen foto’s van 5 bij 7 centimeter uit de Polaroid Zip. Inkt is niet nodig, want de printer werkt met speciaal Zink-papier dat al inkt bevat. De kleine printer is sinds vandaag verkrijgbaar voor 150 euro.

Voor 50 velletjes moet ongeveer 25 euro betaald worden. Dat is duurder dan foto’s naar de HEMA sturen, maar zelf printen is natuurlijk wel leuker.

Met een bijgeleverde app (iOS en Android) kunnen foto’s direct opgeleukt worden met filters, en tekst. Ook kunnen collages gemaakt worden en direct geprint worden. De Polaroid Zip is nu vooruit te bestellen bij Amazon, Klein en CameraNu en wordt in mei geleverd.

Reageer op artikel:
Polaroid is terug met iPhone-fotoprinter
Sluiten