Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 16 april 2015

Opstartproblemen na OS X 10.10.3? Redding is nabij!

De OS X Yosemite 10.10.3-update van vorige week bracht Mac-gebruikers niet alleen maar mooi nieuws als de Foto’s-app. Een kleine groep bleek na het installeren van de update geconfronteerd te worden met veel langere opstarttijden of crashes bij intensief gebruik van de video-kaart.

Wat blijkt? Het betreft een slordigheidje van Apple. Er is een bug in een video-driver geslopen waardoor bovenstaande problemen zich voor konden doen. Een oplossing is nu, een week later, beschikbaar als ‘aanvullende update’.

De aanvullende update voor OS X 10.10.3 is beschikbaar in de App Store. Ontwikkelaars vinden er ook de eerste 10.10.4-beta.

 

Heb jij een ontwikkelaars-account? Dan staat er nóg een update voor je klaar. Een week na 10.10.3 is de eerste beta van 10.10.4 uitgebracht. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of de focus van deze update op bug-fixes of nieuwe functies ligt.

Had jij last van de video driver-bug in 10.10.3 en zo ja, bood de update soelaas?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opstartproblemen na OS X 10.10.3? Redding is nabij!
Sluiten