Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 april 2015

Nieuwe effecten en notificaties in Instagram

Er staat een update voor de Instagram-app klaar die je een aantal nieuwe, creatieve bewerkingsmogelijkheden geeft. De foto’s-app van Facebook heeft de mogelijkheid om kleuren en vervagingen aan je kiekjes toe te voegen gekregen.

Met kleuren voeg je een zweem van kleur toe aan je foto’s. Je kunt kiezen of je de schaduwen of juist accenten wil benadrukken met een kleurtje. De nieuwe tool ‘vervagen’ geeft je foto’s een oude filmlook.

Klik/tap voor groter.

Naast de nieuwe filters, heeft Instagram ook pushnotificaties toegevoegd. Wil je geen enkele foto van je favoriete Instragram-contact missen? Je kunt nu een seintje krijgen als iemand die je volgt een nieuwe foto plaatst. Dit schakel je in door naar het profiel te gaan, rechtsboven op de opties-knop (···) te drukken en te kiezen voor: berichtmeldingen inschakelen.

Reageer op artikel:
Nieuwe effecten en notificaties in Instagram
Sluiten