Nexpaq: veelzijdige, modulaire iPhone-case

Wil je meer batterij, een krachtigere speaker of extra opslagruimte? Met de Nexpaq hoes voor iPhone 6, Samsung Galaxy S5 en S6 kan het gewoon allemaal. De veelzijdige, modulaire hoes is op crowd­funding-website Kickstarter al een flink succes.

De Nexpaq bestaat uit een case voor je telefoon waar je aan de achterkant modules op klikt. Er zijn 12 modules beschikbaar die zich als soort Lego­blokken op de hoes laat bevestigen. De case is voor 89 dollar te reserveren.

De case heeft plaats voor zes modules tegelijkertijd. In eerste instantie kun je kiezen uit een van de 12 modules: extra accu, versterkte speaker, Super LED-flits, SD-kaartlezer, temperatuur- en vochtmeter, hotkeys, USB-opslag, luchtkwaliteitsmeter, alcoholmeter, laserpointer en backup drive.

De modules zijn uitwisselbaar tussen cases voor Samsung Galaxy en iPhone. De maker belooft dat oude modules bruikbaar blijven op cases voor nieuwe telefoons. De iPhone 6s heeft waarschijnlijk dezelfde vorm als de iPhone 6. Als de Nexpaq in januari 2016 geleverd wordt, kun je nog even vooruit.

Op moment van schrijven heeft de Nexpaq $41.479 van de benodigde $50.000 opgehaald. Met nog 29 dagen te gaan zit het met de funding wel goed.

[Tipgever: Kevin]

Reageer op artikel:
Nexpaq: veelzijdige, modulaire iPhone-case
Sluiten