Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 23 april 2015

‘Langverwachte nieuwe iPod in september’

Het is op moment van schrijven is de introductie van de vijfde generatie iPod Touch maar liefst 920 dagen geleden. Hoog tijd voor een nieuwe dus. Volgens inside info die AppleInsider toegespeeld heeft gekregen, zien we die in september van dit jaar.

Apple zou van plan zijn in ieder geval de iPod Touch te vernieuwen. Over de andere iPod-modellen is niets bekend. Volgens de bron van AppleInsider behoudt de toekomstige iPod Touch waarschijnlijk een 4-inch scherm.

De introductie van de vernieuwde iPod Touch zou samen kunnen vallen met de onthulling van Apple’s nieuwe streamingdienst die naar verluidt Beats Music en iTunes combineert. Er is nog niets bekend over eventuele hardwarematige vernieuwingen.

De huidige iPod Touch werd samen met de iPad Mini tijdens een event in oktober van 2012 aangekondigd. De iPod Shuffle viert binnenkort zijn vijfde verjaardag in ongewijzigde vorm. Vorige maand verhoogde Apple opmerkelijk genoeg de prijzen van alle iPod-modellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Langverwachte nieuwe iPod in september’
Sluiten