Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 april 2015
Leestijd: 1 minuut

KPN geeft ook oude abonnementen 4G

Telecomproviders brengen de laatste tijd opvallend goed nieuws. Vorige week liet T-Mobile weten een aantal databundels te vergroten, vandaag komt KPN met de aankondiging dat oude abonnementen toegang tot het 4G-netwerk krijgen.

De provider laat ook weten dat extra kosten bij overschrijden van het datalimiet ook bij oude abonnementen tot het verleden behoren. De snelheid wordt als de databundel op is verlaagd. De veranderingen gaan op 21 april in, maar een aantal klanten heeft nu al 4G-toegang.

KPN zegt niet of oude abonnementen een hogere internetsnelheid krijgen, maar dat lijkt wel waarschijnlijk. De provider knijpt de snelheid op zijn 4G-netwerk al enige tijd niet af. Op een speciale actiesite staat meer informatie en kan gecheckt worden of je simkaart en telefoon geschikt zijn voor 4G.

De iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn geschikt voor 4G op het KPN-netwerk.

4G-dekking van grote Nederlandse providers [april 2015] (via: 4gdekking.nl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KPN geeft ook oude abonnementen 4G
Sluiten