30 min. kijkplezier: 6 Apple Watch-video’s


Geen zin in GTST, Pauw of Utopia? In de week na de verkoopstart van de Apple Watch puilt het internet uit van video’s over de Watch. Niet allemaal genoeg voor een los artikel, maar samen goed voor 30 minuten kijkplezier.

Nog een gate?! screengate

Geen nieuw Apple-product zonder een ‘gate’. Na bendgate hebben we nu screengate bij de Apple Watch. Althans, dat beweert metagamers in onderstaande video. Het probleem lijkt vooralsnog niet wijdverspreid.

Voor de liefhebber: Apple Watch in de mixer

Al sinds de eerste iPhone in 2007 onderzoekt Tom ‘will it blend’ Dickson of producten in zijn blender kunnen. Ook de Apple Watch ontkomt er niet aan. Blendtec laat ook weten klaar te zijn voor de Apple Car.

Iets serieuzer: Sir Jonathan -Jony- Ive

De iPhone werd gemaakt omdat de Apple vond dat smartphones niet goed genoeg waren. Bij de Apple Watch ging het er anders aan toe. Iedereen vond zijn horloge fijn, maar zag de pols als een nieuwe kans voor technologie en gemak. Tijdens de ‘Luxury Conference’ in Florence sprak Apple’s designchef daarover.

Handig om te weten: Krasjes? Geen probleem

Mocht de roestvrijstalen behuizing van de Apple Watch kleine krasjes bevatten, dan kun je deze met gewone polish verwijderen. Youtuber Dom Esposito doet het in onderstaande video voor.

Magisch: Apple Watch pakt zichzelf uit

Deze is net iets anders dan al die unboxing video’s die je al gezien hebt. Een Apple Watch die zichzelf uitpakt. Met stop-motion gemaakt. Indrukwekkend en vooral tijdrovend, want alles moest frame voor frame opgenomen worden.

Betrouwbare test: Consumer Reports

De Amerikaanse consumentenbond heeft de Apple Watch getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze tests zijn uitgevoerd door een professionele organisatie met de juiste tools en metingen.

Reageer op artikel:
30 min. kijkplezier: 6 Apple Watch-video’s
Sluiten