30 min. kijkplezier: 6 Apple Watch-video’s

Door: Raymon Mens - 6 reacties


Geen zin in GTST, Pauw of Utopia? In de week na de verkoopstart van de Apple Watch puilt het internet uit van video’s over de Watch. Niet allemaal genoeg voor een los artikel, maar samen goed voor 30 minuten kijkplezier.

Nog een gate?! screengate

Geen nieuw Apple-product zonder een ‘gate’. Na bendgate hebben we nu screengate bij de Apple Watch. Althans, dat beweert metagamers in onderstaande video. Het probleem lijkt vooralsnog niet wijdverspreid.

Voor de liefhebber: Apple Watch in de mixer

Al sinds de eerste iPhone in 2007 onderzoekt Tom ‘will it blend’ Dickson of producten inĀ zijn blender kunnen. Ook de Apple Watch ontkomt er niet aan. Blendtec laat ook weten klaar te zijn voor de Apple Car.

Iets serieuzer: Sir Jonathan -Jony- Ive

De iPhone werd gemaakt omdat de Apple vond dat smartphones niet goed genoeg waren. Bij de Apple Watch ging het er anders aan toe. Iedereen vond zijn horloge fijn, maar zag de pols als een nieuwe kans voor technologie en gemak. Tijdens de ‘Luxury Conference’ in Florence sprakĀ Apple’s designchef daarover.

Handig om te weten: Krasjes? Geen probleem

Mocht de roestvrijstalen behuizing van de Apple Watch kleine krasjes bevatten, dan kun je deze met gewone polish verwijderen. Youtuber Dom Esposito doet het in onderstaande video voor.

Magisch: Apple Watch pakt zichzelf uit

Deze is net iets anders dan al die unboxing video’s die je al gezien hebt. Een Apple Watch die zichzelf uitpakt. MetĀ stop-motion gemaakt. Indrukwekkend en vooral tijdrovend, want alles moest frame voor frame opgenomen worden.

Betrouwbare test: Consumer Reports

De Amerikaanse consumentenbond heeft de Apple Watch getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze tests zijn uitgevoerd door een professionele organisatie met de juiste tools en metingen.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  koolenboer

  Als die schermen inderdaad loslaten na een aantal dagen. Dan zal Apple dat toch wel goed oplossen neem ik aan?! Dat horloge is ā‚¬400!

 • Profielfoto
  olbo

  Wat een lelijk ding zeg.

 • Profielfoto
  Koekenbakker

  Jony is nogal dik aan het worden, gebruikt die zn watch wel goed ? wat een papzak.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Haha, ik wilde al net een opmerking maken over zijn onderkin(nen).

  Natuurlijk zal Apple een oplossing bieden voor loslatende schermen. Je hebt garantie. Of het nu 100 euro of 15.000 euro is.

  Maar ik heb al heel veel films, testen, reviews, gebruikerservaringen, etc. gelezen, en dit was de eerste waar ik deze zichtbare afwijking zag.

 • Profielfoto
  polansky

  Nou ik vraag het me af of Apple wel bereid is wat te doen aan loslatende schermen.

  Voor de MBP’s met afbladderende coating heeft Apple ook nog steeds geen thuis gegeven. Belachelijk voor een bedrijf dat per kwartaal miljarden winst maakt, maar voor een probleem waar tienduizenden mensen last van hebben haar hoofd in het zand steekt.

  http://www.macrumors.com/2015/03/16/retina-macbook-pro-stained-coating/

  http://www.staingate.org

  en op de Apple site zelf: https://discussions.apple.com/thread/6068947?start=0&tstart=0

  En die problemen komen niet door ‘verkeerd’ poetsen….

 • Profielfoto
  JWB

  Jony mist het dagelijkse rondje lopen met Steve, zo te zien….