Eerste draagbare Hue-lamp verkrijgbaar

14 reacties

Er is geen familie die zo snel groeit als de Hue-familie van Philips. De Nederlandse fabrikant heeft een nieuwe telg toegevoegd aan de lineup van slimme lampen die met een app te bedienen zijn. De Hue Go is de eerste draagbare Hue-lamp zonder stekker.

Alle vertrouwde functies zijn aanwezig. Zo kan de lamp 16 miljoen kleur­variaties maken en is deze via de Hue-app te bedienen. Op een laadbeurt gaat de Hue Go drie uur mee en de lichtsterkte is 6 watt (300 lumen). De Hue Go is onder andere in de Online Apple Store verkrijgbaar voor € 99,95

Omdat niet overal een draadloos netwerk aanwezig is, kan de lamp ook zonder smartphone bediend worden. Met een knop kies je uit vijf kleuren, zoals Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Volgens Philips is de Lamp erg geschikt voor gebruik in de tuin of om tijdelijk extra sfeer op plaatsen aan te brengen.

 • Hue Go is nu in de Online Apple Store verkrijgbaar (€ 99,95). Later in april volgen andere retailers.

Reacties

14 reacties

 • Profielfoto
  EagerB0bNerd

  Ik had er naar gekeken maar die drie uur vind ik echt helemaal niets. In plaats daarvan een Philips Hue Bloom gekocht. Gaat er blijkbaar uit want was meer dan dertig euro goedkoper dan een maand geleden. En dus ook meer dan 30 euro goedkoper dan deze “Hue Go”. Met adapter dus nooit lege batterijen plus een handige afstandsbediening. Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure zitten er niet op maar wel twee knopjes waarme je in 1 klik twee voorkeursinstellingen oproept. Ideaal als nachlampje op de kinderkamer.

 • Profielfoto
  jasper050

  Zou die maat wel kloppen van 12 bij 7cm ? Als ik na de foto’s kijk lijkt de Hue Go veel groter.

 • Profielfoto
  polansky

  Dus die lamp kan ’s winters nog niet eens een hele avond branden?

 • Profielfoto
  maconly

  Wat een reclame weer voor dat syphillips

 • Profielfoto
  Bite Mark

  Huehuehue

 • Profielfoto
  csteelooper

  @MvdM ik denk dat @MEEUW een eigenschap van zichzelf projecteert op de auteur van dit artikel. Alleszins was zijn reactie in mijn ogen irritanter dan het in herhaling vallen van volgens hem verkeerd gebruikte woorden… Van ‘irritant’ “beginnen” te worden’ is mijns inziens dan ook geen sprake…

  On topic: ooit lijkt zo’n lamp me wel wat. Maar eerst zijn er belangrijker zaken af te handelen…

 • Profielfoto
  MvdM

  Het oude Philips logo is weer in gebruik, nice!

  Zeker nice! Wel met de nieuwe letters er boven. Korte stukje van de letter L loopt schuin af en nog wat andere verschillen ten opzichte van de oude letters.

  familie, telg adoptie begin beetje irritant te worden de herhaling van verkeerd gebruik van woorden.

  Wat probeer je hier nu precies te zeggen?

 • Profielfoto
  iMad

  3 uur lachen, stel je hebt een paar van die lampen wat een gedoe.
  Niet over gedacht!

 • Profielfoto
  matsoftmac

  Amac heeft een mooi filmpje gemaakt over de Philips Hue. Laat zien hoe deze lampen werken en wat je ermee kan doen:

  Bekijk de video hier.

 • Profielfoto
  Jopie Huizinga

  Het oude Philips logo is weer in gebruik, nice!

 • Profielfoto
  joram

  Bijna 100 euro voor een lamp die 3 uur meegaat… zelfs het LED’je op een knoopcelletje wat ik hier heb gaat langer mee (7 uur), en kostte me slechts €1,50. Voor dat geld, en met dat formaat lamp, zou hij in mijn ogen minstens 6+ uur mee moeten gaan per laadbeurt. 3 uur is ten slotte amper een volwaardige avond in mijn ogen.

 • Profielfoto
  MEEUW

  familie, telg adoptie begin beetje irritant te worden de herhaling van verkeerd gebruik van woorden.

 • Profielfoto
  Aerea

  Super vet, meteen besteld. Leuke aanvulling op m’n Hue-systeem. Ben benieuwd. :3

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Hmm, leuk bedacht van Philips maar zie niet echt het nut er van in, kijk hadden ze hem nou in de vorm van een kaars gebracht dan is er een duidelijk doel voor als uitbreiding op mijn bestaande Hue-lampen.