Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 april 2015

Beats Solo2 in nieuwe, bekende kleuren

Met de Apple Watch luister je zonder iPhone bij te hebben naar muziek via een Bluetooth-hoofdtelefoon. Ideaal tijdens het joggen, maar dan moet er wel aan goed alternatief voor de bekende EarPods zijn. Apple schuift de Beats Solo2 Wireless naar voren.

De bluetooth-hoofdtelefoons zijn voorzien van nieuwe, bekende kleuren. Naast zwart, wit, rood en blauw is er nu ook spacegrijs, goud en zilver. Matcht perfect bij een Apple Watch, iPhone of de nieuwe 12-inch Retina MacBook.

De Beats Solo2 Wireless was de eerste hoofdtelefoon die Beats na de overname door Apple uitbracht. De hoofdtelefoon werkt via Bluetooth 4, maar er kan ook een gewone kabel op aangesloten worden. Er hangt een prijskaartje van €299,95 aan.

Muziek op de Apple Watch

De Apple Watch heeft een ingebouwde opslagcapaciteit van 8GB, waarvan 2GB voor muziek gebruikt kan worden. Via de Apple Watch-app kies je welke playlist vanaf je iPhone met de Apple Watch gesynchroniseerd mag worden. Daarna kan het horloge zonder iPhone muziek spelen.

Of een grote hoofdtelefoon de beste keuze tijdens het joggen is, laten we even in het midden. Door een bluetooth-hoofdtelefoon en goed ingesteld loop/sportprofiel kan de iPhone tijdens het sporten gewoon thuis blijven.

Reageer op artikel:
Beats Solo2 in nieuwe, bekende kleuren
Sluiten