Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 april 2015
Leestijd: 1 minuut

Apple Watch niet voor juni in Nederland

Tijdens de bekendmaking van de kwartaal­cijfers op maandagavond heeft Apple-CEO Tim Cook een aantal geruchten doorgeprikt. Een daarvan is de lancering van de Apple Watch in meerdere landen. Volgens Cook gaat dit eind juni gebeuren.

Aanvankelijk werd gehoopt dat de Apple Watch op 8 mei naar Nederland zou komen. Een Italiaanse blog had dat vernomen, maar dat blijkt onjuist. De Apple Watch is momenteel in slechts 9 landen te koop.

Vorige week vrijdag begon de levering en verkoop van de Apple Watch in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, de Verenigde Staten en de UK. Apple zegt snel te leren welke modellen het populairst zijn en kan de productie daarop afstemmen.

We were able to deliver Apple Watch to more customers over the weekend than we initially expected. I’m generally happy with how we’re moving with the ramp. With any new product, you end up taking more time to ramp. By some time in late June we currently anticipate being in a position that we could begin to sell the Apple Watch in additional countries

Nederlanders die voor juni een Apple Watch willen, zullen zelf op jacht moeten in een land waar de Watch bij een aantal shop-in-shops al verkocht wordt. De Apple Store zelf levert alleen online.

Wat staat je dan te wachten? OMT ging naar Londen om een Apple Watch te scoren en legde de jacht op het horloge vast met iPhones en een GoPro:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Watch niet voor juni in Nederland
Sluiten