Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 maart 2015

Workshops muziekfotografie, fotobloggen en meer bij Apple Store

Bij de Apple Store denk je misschien alleen aan het kopen van producten en service bij de genius bar. Er worden ook regelmatig workshops en presentaties gegeven. Apple draait zelf een vast programma met workshops met aanvullend presentaties van experts.

Deze maand staan vier workshops in de Apple Store Amsterdam op het programma: muziekfotografie met je Mac, fotobloggen met je iPhone en zelfs een workshop Instagram. Dit is het programma:

Zaterdag 21 maart, 14u: Muziekfotografie (Mac)


Fotograaf Bart Heemskerk werkte met bands als Kensington en The Rolling Stones. Ook fotografeert hij op evenementen die hij vastlegt voor o.a. Mojo (Lowlands, Pitch, Pinkpop). Hij komt zijn ervaringen en workflow delen.

Zondag 22 maart, 14u: Fotobloggen met je iPhone


Geen professionele camera of Mac? Dan is de workshop fotobloggen met een iPhone misschien interessant. Marion aan ’t Goor en Sander Fennema zijn succesvolle Nederlandse fotobloggers en komen inspireren en adviseren.

Donderdag 26 maart, 19u: From Form (Film/Design)

(workshop in Engels)

Jurjen Versteeg, Ashley Govers en Wouter Keijzer van film- en design-studio From Form geven een kijkje achter de schermen van hun studio. Ze combineren digitaal met analoog in concepten voor films en producten.

Zaterdag 28 maart, 14u: Succesvol Instagrammen

(workshop in Engels)


Phil Yisrael (@pdy) bereikt met zijn iPhone-kiekjes 55.000 Instagram-volgers. Hij geeft tips en tricks over consistentie, engagement en het bouwen van een community op Instagram.

Reserveren

De workshops vinden plaats in de Apple Store van Amsterdam . Reserveren kan via de website van Apple. De evenementenkalender bevindt zich in het midden van de pagina. Een Apple ID is nodig om te reserveren. Plaatsen zijn beperkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Workshops muziekfotografie, fotobloggen en meer bij Apple Store
Sluiten