Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 17 maart 2015

Wondercube: 8-in-1 smartphone-gadget

Op crowdsourcing-site Indiegogo is de Wondercube verschenen. Dat is zonder twijfel het meest veelzijde smartphone-accessoire dat we dit jaar hebben gezien. Het kubusje is klein genoeg voor aan je sleutelhanger, maar is biedt meer functionaliteit dan je denkt.

De Wondercube is een telefoonstandaard en een zaklamp, maar als je ‘m openklapt ontvouwt zich nog meer functionaliteit. Zo is er een Lightning of Micro-USB connector, een ingebouwde geheugenkaartlezer en de mogelijkheid om je telefoon op te laden met een 9V-blokbatterij.

Het apparaatje weegt 20 gram en is uitgeklapt 76.2mm groot. Ingeklapt meet de wondercube 25.4mm. Er is zowel een iOS-versie met Lightning connector als een versie voor Android met micro-USB-adapter. De levering wordt in augustus van 2015 verwacht. Het apparaatje kan voor $49 dollar via Indiegogo vooruitbesteld worden. De reguliere prijs is straks 69 dollar.

De Wondercode is ontworpen door het in Hong Kong gevestigde Mutants DesignLab. De toekomst ziet er zonnig uit, want met nog 30 dagen te gaan heeft het project al meer dan $67.000 opgehaald. Het oorspronkelijke doel was $50.000. De productie zal dus zeker starten.

Reageer op artikel:
Wondercube: 8-in-1 smartphone-gadget
Sluiten