Verslavend veel plaatjes in nieuwe Imgur-app

0 reacties

Je dagelijkse dosis kittige dieren of hilarische gifjes nog niet gehad? In de nieuwe Imgur-app zijn er eindeloos veel te vinden. De foto-uploadsite werd ooit gemaakt als host voor plaatjes van Reddit-gebruikers, maar is inmiddels ook op zichzelf een platform.

De nieuwe app laat je makkelijk door nieuwe, trending of willekeurige plaatjes bladeren. Er zit altijd wel iets bijzonders, interessants of grappigs tussen. Je kunt posts liken, disliken en erop reageren, maar het uploaden van plaatjes vanuit de app is nog niet mogelijk.

De Imgur-app bestond al langer, maar was voorheen onhandig in gebruik. In de nieuwe app is gefocust op het makkelijk bladeren door content, zo vertelt oprichter Alan Schaaf tegen The Verge. In plaats van een grid met kleine plaatjes, heeft ieder plaatje nu zijn eigen kaart waar je snel doorheen swypet.
imgur-app-screens
Standaard worden plaatjes met de meeste likes en reacties getoond, maar in het menu onderaan de app is het ook mogelijk om een willekeurig plaatje of net geposte plaatjes te kijken. In een eigen profiel kunnen plaatjes verzameld worden. De mogelijkheid om zelf plaatjes te uploaden volgt binnenkort, net een Android-app.

Reacties

0 reacties