Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 maart 2015

Veel verbeteringen in update Meerkat-app

Enkele dagen geleden lanceerde Twitter zijn Meerkat-concurrent Periscope met meer functies dan de app die de livestreaming-hype begon. Meerkat laat zich niet inhalen en heeft vandaag een eerste update vrijgegeven met verbeteringen en nieuwe functies.

In versie 1.1 maakt Meerkat het makkelijker om streams te ontdekken. Naast het handmatig toevoegen van mensen, doet de app nu ook suggesties wie te volgen op basis van je vrienden. Ook is de app minder spammy, want reacties op streams worden standaard niet meer op Twitter geplaatst.

Nieuwe ‘wie te volgen’ suggesties naast het leaderboard.

De functies om streams de plannen zijn ook verbeterd. Je kunt je alvast abonneren op geplande streams en deze ook naar je vrienden retweeten. Meer volgers op Meerkat nodig? Met een nieuwe knop deel je snel een link naar je profiel op Twitter.

Met de update kruipt Meerkat op gebied van functionaliteit dichter tegen Twitter’s Periscope aan. Eerder schreven we al een vergelijking tussen Meerkat en Periscope. Met minder Twitterspam en een makkelijkere manier om mede-meerkatters te vinden, behoudt de Meerkat zijn voorsprong.

Op geplande streams abonneren en een link naar je profiel delen.
Reageer op artikel:
Veel verbeteringen in update Meerkat-app
Sluiten