Van Tokio tot Parijs: voorbereidingen verkoop Apple Watch begonnen

13 reacties

Hoewel we in Nederland nog even moeten wachten, worden wereldwijd voor­bereidingen getroffen voor de verkoopstart van de Apple Watch op 24 april. Het horloge is al vanaf 10 april op diverse locaties te proberen en ook alvast vooruit te bestellen.

De Apple Watch is niet alleen te koop in Apple Retail Stores, maar ook bij shop-in-shops in luxe warenhuizen en modieuze boetiekjes. Op al die locaties zijn de eerste contouren inmiddels zichtbaar. Foto’s na de break:

Apple Store Berlijn en New York

In Apple’s eigen winkels worden de muren inmiddels gedecoreerd met uitgelichte afbeeldingen van de Apple Watch. Mogelijk vervangt de Watch een deel van de ruimte die nu nog voor de iPod ingericht is.
watch-berlin

Luxe warenhuis Tokio, Japan

De gouden Apple Watch Edition, die van 11.000 tot 18.000 euro over de toonbank gaat, is ook te koop bij shop-in-shops. In het luxe warenhuis Isetan in Tokyo bouwt Apple naast de afdeling van sieradenmerk Cartier een eigen afdeling voor de Apple Watch. Coming soon, staat in het Japans op de muur.
watch-Tokyo-head

Franse warenhuis Galeries Lafayette

Sjieker wordt het niet. In de meest prestigieuze vestiging van het Franse warenhuis Galeries Lafayette wordt een grote afdeling ingericht voor de Apple Watch. Ook hier wordt waarschijnlijk de gouden Apple Watch Edition verkocht.
galerie-head


Vooralsnog is onduidelijk of de Apple Watch ook in Nederland zijn intrede zal doen in warenhuizen. Het is tevens nog niet bekend wanneer de verkoop in Nederland start. Waarschijnlijk horen we in april meer over beschikbaarheid in kleine Europese landen.

Foto’s via: Mac4ever, The Verge, StoreTeller (twitter)

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  Kugh Magna Plaza Amsterdam..

 • Profielfoto
  Jacktheripper

  Hier in Nederland hangen ook al uitgelichte afbeeldingen van de Apple Watch bij de Apple Stores.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @Jacktheripper: Als je er foto’s van hebt: [email protected] aub:)

 • Profielfoto
  macpro

  Had de Hema niet al een deal met de online iTunes Store?;-)

 • Profielfoto
  polansky

  Lekker belangrijk nieuws dit!

  Kan me werkelijk niet voorstellen dat er mensen zijn die van de apple watch helemaal hyper worden of er hun sok met muntjes voor willen legen.

  Er zullen vast gekken zijn die zo’n horloge kopen, maar ik denk niet dat het buiten de launch dag om nog storm zal lopen.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Natuurlijk is dit belangrijk nieuws polansky.
  Dit is een productcategorie dat miljoenen (duizenden ervan waarschijnlijk) gaat genereren voor Apple.

  Dat jij het niet begrijpt, wil niet zeggen dat dit marginaals nieuws is.

 • Profielfoto
  pimmink

  Bijenkorf A’dam!

 • Profielfoto
  jackybe67

  Polansky,

  jij bent al even gek om op elk Watch nieuws te reageren. We weten nu echt wel dat jij dit niets vind. Ik ga hem halen, zo gek ben ik namelijk.

 • Profielfoto
  Brozz

  Gelukkig komt de apple watch niet alleen maar bij de apple store in nederland

 • Profielfoto
  polansky

  Dat moet nog maar blijken KarelWillem.

  Als jij denkt dat dit apparaatje miljarden gaat opleveren zit je er dik naast naar mijn mening. Dat het miljarden gaat kosten staat eigenlijk wel vast. De hele marketing campagne is tot nu toe buiten de apple fans om anderen namelijk geheel ontgaan.

  Bovendien werkt dit horloge alleen met een iphone. Laat nog slechts 20% van de bevolking op deze aardkloot over een iPhone beschikken waarbij dat marktaandeel van iOS ook nog steeds verder afneemt en tel daarbij op dat horlogedragers tegenwoordig ook nog eens flink in de minderheid zijn en je ziet gewoon dat dit ding de flop van de eeuw gaat worden voor Apple. De apple watch wordt de volgende Pippin.

 • Profielfoto
  Bman

  Ik dacht dat ze foto’s van horloges inclusief lichamen wilden ophangen?

 • Profielfoto
  streeff

  Ik denk niet dat Apple er niks van zal verkopen, maar als de mogelijkheden van de Apple Watch niet snel verbeteren verwacht ik dat de verkopen na een maand of 2 gaan inzakken.

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  Eens met @streeff.