Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 maart 2015

Van Tokio tot Parijs: voorbereidingen verkoop Apple Watch begonnen

Hoewel we in Nederland nog even moeten wachten, worden wereldwijd voor­bereidingen getroffen voor de verkoopstart van de Apple Watch op 24 april. Het horloge is al vanaf 10 april op diverse locaties te proberen en ook alvast vooruit te bestellen.

De Apple Watch is niet alleen te koop in Apple Retail Stores, maar ook bij shop-in-shops in luxe warenhuizen en modieuze boetiekjes. Op al die locaties zijn de eerste contouren inmiddels zichtbaar. Foto’s na de break:

Apple Store Berlijn en New York

In Apple’s eigen winkels worden de muren inmiddels gedecoreerd met uitgelichte afbeeldingen van de Apple Watch. Mogelijk vervangt de Watch een deel van de ruimte die nu nog voor de iPod ingericht is.

Luxe warenhuis Tokio, Japan

De gouden Apple Watch Edition, die van 11.000 tot 18.000 euro over de toonbank gaat, is ook te koop bij shop-in-shops. In het luxe warenhuis Isetan in Tokyo bouwt Apple naast de afdeling van sieradenmerk Cartier een eigen afdeling voor de Apple Watch. Coming soon, staat in het Japans op de muur.

Franse warenhuis Galeries Lafayette

Sjieker wordt het niet. In de meest prestigieuze vestiging van het Franse warenhuis Galeries Lafayette wordt een grote afdeling ingericht voor de Apple Watch. Ook hier wordt waarschijnlijk de gouden Apple Watch Edition verkocht.


Vooralsnog is onduidelijk of de Apple Watch ook in Nederland zijn intrede zal doen in warenhuizen. Het is tevens nog niet bekend wanneer de verkoop in Nederland start. Waarschijnlijk horen we in april meer over beschikbaarheid in kleine Europese landen.

Foto’s via: Mac4ever, The Verge, StoreTeller (twitter)

Reageer op artikel:
Van Tokio tot Parijs: voorbereidingen verkoop Apple Watch begonnen
Sluiten