Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 maart 2015

Tim Cook: ‘Apple Watch vanaf april in Europa’

Dat de Apple Watch vanaf april te koop is, is al een tijdje bekend. Niet duidelijk is of de verkoop eerst in de Verenigde Staten of direct wereldwijd start. Tim Cook heeft volgens 9to5Mac duidelijk gemaakt dat de Apple Watch vanaf april ook in Europa verkrijgbaar is.

De Apple CEO zei dit vorige week vrijdag tijdens een bezoek aan de Apple Store in Berlijn. Het gaat in ieder geval om Duitsland, dat land behoort samen met Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk altijd tot eerste Europese landen waar nieuwe iPhones als eerst te koop zijn.

Mogelijk komt de Apple Watch begin april in de VS op de markt en volgt Europa aan het eind van de maand. We hoeven in ieder geval niet lang te wachten. Onduidelijk is of de Apple Watch ook direct in Nederland te koop is, vaak gaan grote Europese landen voor. Een ritje Duitsland is voor de echte fan al beter te doen dan een vlucht naar de VS.

Na het Apple Special Event van 9 maart weten we alles over de prijzen en verkrijgbaarheid van de Apple Watch.

Reageer op artikel:
Tim Cook: ‘Apple Watch vanaf april in Europa’
Sluiten