‘The Dress’ krijgt eigen iPhone-hoesjes

4 reacties

De vraag “Welke kleur heeft deze jurk?” veroorzaakte de korte maar heftige internet­sensatie ‘The Dress‘. De jurk leeft voort en wel op iPhone-hoesjes. Eindeloos debatteren over welke kleur het hoesje is is niet nodig, want er is zowel een goud/witte als zwart/blauwe.

Accesoiremaker Bastex springt op de hype in en biedt ‘The Dress’ hoesjes op Ebay aan. Voor een tientje koop je een van de twee kleuren en als je nog niet weet of je #teamwhiteandgold of #teamblueandblack bent, is een duo-pack met beide kleuren verkrijgbaar voor 17 dollar.

Hoewel de pre-orders nu open zijn, worden de hoesjes 27 maart geleverd. Of de hype dan nog leeft is maar de vraag. Briljant om je vrienden mee te trollen, doe eerst de goud/witte om en wissel deze snel voor de zwart/blauwe.

thedress
Via: CultOfMac

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Tobias H.

  Het hoesje die je wist dat zou komen…

 • Profielfoto
  seek

  Verbazingwekkend hoe witbalans gerommel een sensatie kan worden.

 • Profielfoto
  ro_me

  Ja, weer een item dat Raymon waardig is!

 • Profielfoto
  m4v3r1ck

  @seek Omdat haast niemand weet wat überhaupt een witbalans is;-)