Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 maart 2015

Reparatieprogramma iPhone 5-accu tot 2016 verlengd

Het reparatie­programma voor niet goed presterende batterijen van de iPhone 5 is verlengd tot januari 2016. Aanvankelijk zou het programma 2 jaar na aankoopdatum van de iPhone of op 1 maart 2015 aflopen. Dat is nu de volledige drie jaar na aankoop.

Apple kondigde de verlening niet aan, maar heeft de speciaal hiervoor ingerichte pagina in stilte bijgewerkt. Checken of jouw iPhone 5 in aan­merking komt voor gratis vervanging van de accu? Vul hier het serienummer in. Dat vind je bij Instellingen > Algemeen > Info > Serienummer.

De vervanging kan plaatsvinden bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem of Den Haag, bij een Apple Authorized Service Provider of door contact op te nemen met de technische ondersteuning van Apple. Had je de batterij op eigen kosten vervangen, dan kun je bij Apple om terugbetaling vragen (mits je iPhone 5 onder deze regeling valt).

Er is ook een vervangingsprogramma voor de aan/uit-knop van de iPhone 5.

Reageer op artikel:
Reparatieprogramma iPhone 5-accu tot 2016 verlengd
Sluiten