Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 maart 2015

Prijs Apple TV verlaagd naar 79 euro

Tijdens het Apple-evenement van 9 maart heeft Apple een nieuwe samenwerking met streamingservice HBO aangekondigd. Amerikaanse gebruikers van de Apple TV kunnen vanaf april voor $14,99 per maand HBO streamen, zonder kabelabonnement.

HBO-CEO Richard Pleper kondigde HBO Now als exclusieve dienst voor Apple TV, iPhone, iPad en iPod aan. Ook Tim Cook had een verrassing: de prijs van de Apple TV wordt verlaagd van 99 naar 79 euro.

Volgens Cook heeft Apple in totaal 25 miljoen Apple TV’s verkocht. Met de nieuwe prijs zullen nog meer consumenten zich een Apple TV kunnen veroorloven. Of zou het om het opruimen van de voorraad voor een nieuwe Apple TV later dit jaar gaan? Tijdens WWDC zien we mogelijk een nieuwe Apple TV.

HBO Now op de Apple TV.

Over beschikbaarheid van HBO Now in Europa is nog niets bekend.

Reageer op artikel:
Prijs Apple TV verlaagd naar 79 euro
Sluiten