Paper komt met nieuwe iPad-tekentools

5 reacties

Een van de bekendste teken-apps voor iPad is ongetwijfeld Paper by FiftyThree. Volgende maand wordt de app uitgebreid met nieuw tekengereedschap. Naast de al beschikbare potloden, pennen en kwasten, komt Paper met de Think Kit: een liniaal, schaar en verfroller.

In tegenstelling tot de Pencil betreft het virtueel gereedschap in de app. De Think Kit is vooral gericht op zakelijk gebruik. Zo kunnen gemakkelijk grafieken en diagrammen getekend worden. De software wordt daarnaast uitgebreid met een ‘Intention Engine’.

Deze Intention Engine is volgens de fabrikant als autocorrect, maar dan voor tekeningen. Nuttig bij het tekenen van grafieken en schema’s.
paper_process
Het lijkt erop dat Paper zijn apps en de iPad geschikt wil maken voor zakelijk werk. In een gesprek met The Verge zegt de CEO van het bedrijf dat de tools erg geschikt zijn voor gebruik op kantoor of in de klas.

Details worden verder niet gegeven. De nieuwe tools en ‘Intention Engine’ zijn in april beschikbaar. Het bedrijf maakt recent al zijn bestaande tools gratis. Over de prijs van de nieuwe zakelijke tools is nog niets bekend.

 • Paper is een gratis download in de App Store (Alleen iPad)

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  MEEUW

  Ben ik de enige die geen afbeeldingen zie op omt bij artikelen ?
  (behalve reclame)

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ja.

 • Profielfoto
  Night

  Ow… en ‘penne’ is toch een soort pasta? Wat heeft dat met tekenen te maken?:p

 • Profielfoto
  rorooke

  Hij bedoelt spirelli

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  ‘n’ aan het woord toegevoegd.