Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 maart 2015

Nieuwe Jobs-biografie nu verkrijgbaar

De afgelopen tijd heb je op OMT al diverse keren over Becoming Steve Jobs kunnen lezen. Het nieuwe boek over het leven van de Apple-oprichter is nu digitaal verkrijgbaar in de iBooks Store, bij Amazon voor de Kindle en als audioboek bij Audible.

Het is een onofficieel biografie, maar Apple is vol lof. Het boek zou het beste beeld schetsen van de echte Steve. Dat gebeurt aan de hand van verhalen van familie­leden, collega’s en vrienden van Jobs. Eerder zei Tim Cook dat hij zich niet kon vinden in de biografie van Walter Isaacson uit 2011.

We schreven al eerder over een aantal onthullingen uit het boek. Zo werd duidelijk dat Tim Cook een deel van zijn lever aan Steve Jobs wilde doneren, maar de Apple-oprichter dat weigerde. De auteurs van het boek, Brent Schlender en Rick Tetzeli, zijn veteranen in de journalistiek en techwereld. Ze kregen van Apple toestemming om topmensen te interviewen.

In 17 hoofdstukken wordt het leven van Steve Jobs van de vroege jaren tot zijn dood beschreven. Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue, John Lasseter en Robert Iger (Pixar/Disney) komen uitgebreid aan het woord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Jobs-biografie nu verkrijgbaar
Sluiten