Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 3 maart 2015

Nieuw in de Hue-familie: Phoenix en Go

Het assortiment Hue-lampen blijft maar groeien. Onder de naam Phoenix brengt Philips een aantal connected witte sfeerlampen uit. Het gaat om door Philips zelf ontworpen lampen voor aan het plafond, de wand, op tafel en een inbouwspot.

De Phoenix-lampen kunnen een spectrum wittinten weergeven. Helder in de ochtend en warmer licht voor het avondeten, er is een lichtrecept voor. Daarnaast is een draadloze Hue-lamp met accu aangekondigd: Hue Go bevat een ingebouwde accu kan meerdere kleuren weggeven.

Hue Phoenix

Met Phoenix positioneert Philips zijn Hue-lampen niet meer als aanvulling op, maar als vervanger voor bijvoorbeeld de slaapkamerlamp of de lamp boven de eettafel. De lampen weergeven verschillende tinten wit en zijn gewoon via de bekende Hue-app te bedienen.

https://www.youtube.com/watch?v=ksvk1qapNYs

  • Philips Hue Phoenix downlight (inbouwspot – 14cm doorsnee): € 49
  • Philips Hue Phoenix wandlamp: € 129
  • Philips Hue Phoenix tafellamp: € 179
  • Philips Hue Phoenix plafondlamp (50cm doorsnee): € 349
  • Philips Hue Phoenix pendellamp: € 349


 

Hue Go

Naast de sfeerlampen, komt ook een draadloze lamp uit. De “Hue Go” bevat een accu die tot drie uur volle lichtopbrengst meegaat. Hij kan verschillende kleuren weergeven en beschikt over een knop aan de achterkant waarmee de kleur en intensiteit van het licht kan worden gevarieerd. Handig voor zomeravonden in de tuin of in het park. De Hue go kost € 100.

Alle nieuwe Hue producten zijn in april verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw in de Hue-familie: Phoenix en Go
Sluiten