Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 maart 2015

Mix en match jouw perfecte Apple Watch

Met 6 verschillende cases en 16 verschillende bandjes valt er bij de Apple Watch wat te kiezen. Maar welk bandje past het best bij welke watch en wat kan écht niet? De gouden Apple Watch met het gifgroene sportbandje in de afbeelding bij dit artikel misschien..

Op de nieuwe website Mix your Watch combineer je alvast ieder bandje met iedere behuizing. Handig om alvast een eerste indruk op te doen of meteen te bepalen welke krijg je in april kunt aanschaffen.

Alle bandjes zijn compatibel met alle behuizingen en Apple gaat de mogelijkheid aanbieden om extra bandjes bij een Watch te kopen. Of alle bandjes los verkrijgbaar zijn is onduidelijk. Om de exclusiviteit te waarborgen zijn bepaalde bandjes alleen te koop bij aanschaf van een Apple Watch.

Wat is jouw perfecte combinatie? Deel het in de reacties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mix en match jouw perfecte Apple Watch
Sluiten