Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 maart 2015
Leestijd: 1 minuut

iOS 9 concept pakt Spotlight en iCloud aan

Over ongeveer drie maanden is het tijd voor WWDC 2015 waar we een eerste blik krijgen op de toekomst van iOS en OS X. Naar verluidt gaat Apple zich in iOS 9 vooral richten op stabiliteit, performance en bugfixes en slechts een paar vernieuwingen toevoegen.

Student Ralph Theodory heeft zo zijn eigen idee over verbeteringen in iOS 9 en maakte een interessant concept. Spotlight wordt uitgebreider met meer acties waaronder een Silent Siri en extensies. iCloud krijgt meer functies, waaronder een tabblad voor al je apparaten en een log met acties.

De verbeteringen voor reachability, waarbij belangrijke knoppen behouden blijven, zullen iPhone 6 (Plus) gebruikers aanspreken. Niet alles is even Apple-achtig, maar er zitten prima ideeën bij. Oordeel zelf:

Voor de liefhebber heeft Theodory ook een aantal Project #Nine wallpapers gemaakt. Worden jouw iOS 9-wensen vervuld met dit concept?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iOS 9 concept pakt Spotlight en iCloud aan
Sluiten