Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 3 maart 2015

Eerst luisteren, dan kopen: nu ook in-ear hoofdtelefoons testen bij Apple Store

Een over the ear hoofdtelefoon kopen is simpel, bij veel winkels is het mogelijk om te luisteren naar de geluidskwaliteit. Bij in-ear headphones wordt het lastig, vaak mogen deze om hygiënische redenen niet getest worden. Apple heeft er wat op gevonden.

Volgens 9to5Mac is het binnenkort mogelijk om in-ear headphones in de Apple Store te testen. Een medewerker stelt een ‘Demo Kit’ samen die bestaat uit hoofdtelefoons die je wil beluisteren en een aantal schone, nieuwe oordopjes die je na het testen mag houden.

Door voor iedere klant nieuwe oordopjes te gebruiken, blijft het hygiënisch. Apple verwacht door deze nieuwe service meer in-ear headphones te verkopen. Voorlopig kunnen een beperkt aantal headphones getest worden:

De service gaat deze week in de VS van start, waarschijnlijk volgen Apple Stores in Nederland niet veel later.

Reageer op artikel:
Eerst luisteren, dan kopen: nu ook in-ear hoofdtelefoons testen bij Apple Store
Sluiten