Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 26 maart 2015

‘Dit jaar ook nieuwe 4-inch iPhone 6c’

Voor je het weet is het september, de maand waarin de nieuwe iPhones worden onthuld. Volgens het matig betrouwbare Digitimes zien we dit jaar geen twee, maar drie nieuwe iPhones. Naast een iPhone 6s en iPhone 6s Plus zou ook een iPhone 6c verschijnen.

De iPhone 6c zou een 4-inch scherm en A8-chip krijgen. Deze chip is momenteel te vinden in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Daarnaast wordt de iPhone 6c volgens de Aziatische website voorzien van een NFC-chip voor Apple Pay en een Touch ID vingerafdrukscanner.

Alle toestellen zouden een OLED-scherm krijgen. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus worden daarnaast voorzien van een A9-chip. Als de geruchten waar zijn, past Apple een gebruikelijk concept toe: hardware van vorig jaar opnieuw verpakken in een 4-inch, kleurrijke telefoon.

De mogelijke komst van een iPhone 6c is goed nieuws voor de liefhebber van een kleiner toestel. Naast de 4,7- en 5,5-inch iPhone 6s en iPhone 6s Plus blijft dan een iPhone met redelijk recente specs en 4-inch scherm te koop.

Reageer op artikel:
‘Dit jaar ook nieuwe 4-inch iPhone 6c’
Sluiten