‘Dit jaar ook nieuwe 4-inch iPhone 6c’

11 reacties

Voor je het weet is het september, de maand waarin de nieuwe iPhones worden onthuld. Volgens het matig betrouwbare Digitimes zien we dit jaar geen twee, maar drie nieuwe iPhones. Naast een iPhone 6s en iPhone 6s Plus zou ook een iPhone 6c verschijnen.

De iPhone 6c zou een 4-inch scherm en A8-chip krijgen. Deze chip is momenteel te vinden in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Daarnaast wordt de iPhone 6c volgens de Aziatische website voorzien van een NFC-chip voor Apple Pay en een Touch ID vingerafdrukscanner.

Alle toestellen zouden een OLED-scherm krijgen. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus worden daarnaast voorzien van een A9-chip. Als de geruchten waar zijn, past Apple een gebruikelijk concept toe: hardware van vorig jaar opnieuw verpakken in een 4-inch, kleurrijke telefoon.

De mogelijke komst van een iPhone 6c is goed nieuws voor de liefhebber van een kleiner toestel. Naast de 4,7- en 5,5-inch iPhone 6s en iPhone 6s Plus blijft dan een iPhone met redelijk recente specs en 4-inch scherm te koop.
5c-balls

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Melle

  Deze zou ik zeker overwegen!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Hiep hoi. Ik ben nog steeds erg blij met mijn 4 inch 5C.
  Dus dat zou een mooie nieuwe upgrade zijn.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Ok, dat zie ik wel zitten.

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  Als’ie er in het zwart wordt geleverd, doe ik mee…

 • Profielfoto
  madcat

  Nu maar hopen dat ze ook even de iPhone 6s meenemen

 • Profielfoto
  Edwin

  Geweldig, sinds een paar weken mijn iPhone 6 weer ingeleverd voor een nieuwe iPhone 4S, puur vanwege het formaat. De iPhone 6C gaat het dus worden.

 • Profielfoto
  Tov

  Goed nieuws, maar ik hoop dat ze de opslagcapaciteit van 8Gb wat verhogen. Dat zou het toestel voor mij echt aantrekkelijk maken en misschien zelfs reden om mijn iPhone 6 te verruilen.

 • Profielfoto
  Balsjer

  Lijkt me ok, maar als Apple dan als uiterste minimum, 16GB of beter nog 32GB plaatst. Die 8GB is natuurlijk al een aanfluiting en 16GB wordt al krapjes. Uiteraard hangt het er wel vanaf wat je ermee doet, maar bellen alleen daar haal je lijkt me geen iPhone voor.

 • Profielfoto
  RoyB

  Gelukkig maar ik hoor zat mensen zeggen dat de iPhone 6/6plus te groot zijn ook heb ik soms moeite met de grote van de iPhone 6 , Een tijdje geleden had ik de iPhone 5 mee maar het verschil in grote merk je wel en vooral in je broekzak.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  In het zwart en 64 gig en ik ben verkocht.

 • Profielfoto
  SvS

  In iPod Touch omhulsel en ik ben verkocht.