Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 11 maart 2015

Belkin komt met collectie USB C-adapters

Nadat Apple op maandag de nieuwe 12-inch MacBook met Retina Display en slechts één USB C-aansluting heeft aangekondigd, zijn accessoire­makers er als de kippen bij om nieuwe apparaten, adapters en verloopjes voor de nieuwe USB-poort aan te kondigen.

Belkin maakt vandaag bekend 8 USB C-adapters op de markt te brengen. De verloopjes krijgen een prijs tussen de 20 en 30 dollar en moeten voor de zomer op de markt komen. De fabrikant maakt onder andere een USB C naar gigabit ethernet-adapter. Deze biedt Apple zelf niet aan.

Belkin kondigde de volgende adapters aan:

Alle adapters zijn vanaf de zomer verkrijgbaar. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt de gelinkte prijs in dollars een-op-een omgerekend. Apple heeft een eigen, kleinere collectie USB-C adapters.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belkin komt met collectie USB C-adapters
Sluiten