Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 maart 2015

BASE begint met Visual Voicemail in België

Belgische telecomprovider BASE is begonnen met de uitrol van Visual Voicemail voor iOS-gebruikers. Eerder kregen klanten met een Android-toestel al toegang tot de voicemail­dienst die ontvangen voicemail­berichten in een lijst op het scherm weergeeft.

Diverse BASE-klanten laten aan OMT weten een update voor hun aanbiederinstellingen te hebben ontvangen. Nadat deze geïnstalleerd is, wordt Visual Voicemail geactiveerd. Het is onbekend of klanten van Mobile Vikings ook toegang tot de dienst krijgen.

Visual Voicemail is handig omdat het niet meer nodig is om de berichten een voor een af te luisteren. Je kiest in een lijst op je scherm direct welk bericht je wil beluisteren of verwijderen. Visual Voicemail is in de telefoon-app onder de knop voicemail te vinden.

BASE is na Mobistar de tweede Belgische provider die visual voicemail aanbiedt. Proximus laat weten nog geen plannen te hebben. In Nederland is de dienst alleen bij T-Mobile tegen een meerprijs verkrijgbaar. Enkele providers hebben wel een eigen voicemail-app.

Nog geen update voor je aanbiederinstellingen ontvangen? Tik op Instellingen > Algemeen > Info. Er verschijnt een wanneer een update beschikbaar is.

Tipgever: rcheduke

Reageer op artikel:
BASE begint met Visual Voicemail in België
Sluiten