Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 maart 2015

Opening Apple Watch Stores nu officieel

Apple heeft de opening van Apple Watch shop-in-shops aangekondigd. Op 10 april zal het horloge naast in Apple Retail Stores ook te bewonderen en proberen zijn in een aantal warenhuizen in Londen, Parijs en Tokio. De verkoop begint op 24 april.

Het gaat om Galeries Lafayette in Parijs, Isetan Shinjuku in Tokio en Selfridges in London. In de tijdelijke winkels helpt Apple-personeel shoppers met het proberen en reserveren van de Apple Watch. De gouden Apple Watch Edition zal in alle drie de luxe warenhuizen aanwezig zijn.

Iedereen krijgt zowel in Apple Stores als in de nieuwe locaties 15 minuten om de Apple Watch onder begeleiding van een medewerker te proberen. Een reservering is niet verplicht, maar vanaf 10 april wel mogelijk.

Galeries Lafayette in Parijs.

Op eerder gepubliceerde foto’s was al te zien dat Apple zijn intreden op een aantal balkons in het Franse Galeries Lafayette zal doen. Ook in de warenhuizen in de UK en Japan is de Apple Watch omringd door andere luxe merken.

Pre-orders voor de Apple Watch starten op 10 april ook online in Australie, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, de VS en UK. Nederlanders moeten nog een aantal weken wachten. Wie echt nieuwsgierig is, kan net als bij nieuwe iPhones ook in Frankrijk of Duitsland terecht.

Reageer op artikel:
Opening Apple Watch Stores nu officieel
Sluiten