Apple Watch stijltips van Elle en Woz

14 reacties

Geen enkel Apple-apparaat ademt zoveel mode als de Apple Watch. Niet alleen tech­journalisten, maar ook modereporters laten zich graag met het slimme horloge zien. Met een grote collectie bandjes is mixen en matchen met stijlen mogelijk.

Met de verkoopstart in het vooruitzicht heeft Elle Magazine een aantal stijltips voor haar op een rij gezet. Ook Apple’s mede-oprichter Steve Wozniak geeft een bescheiden tip aan mannen die de Watch willen aanschaffen.

Voor haar: de ‘Elle’ look

In de Australische editie van modeblad Elle geeft redacteur Sara Smith tips over het combineren van de Apple Watch met kleding. Ze heeft drie looks samengesteld: een voor werk, een voor feestjes en een voor het weekend. Als bonus is er de Elle-look (midden op foto) waarbij de Watch het enige accessoire is.

Team the Apple Watch with chic tailored separates and martial arts- inspired pieces. That’s how I styled it for ELLE this month – everything is belted to give it a karate-inspired edge. Add a pair of sports shoes, no need for jewellery or accessories because the watch is the hero.

watch-elle-look

Voor hem: de gouden tip van Woz

Als man die samen met Steve Jobs Apple oprichtte, heeft Steve Wozniak ook een mening over de Apple Watch. Als nuchtere nerd adviseert hij in een interview met Financial Review hij heren het sportmodel te kopen en daarmee even de kat uit de boom te kijken.

If you buy the really high-priced ones, then you’re not buying a smartwatch that has a bunch of apps. You’re buying if for prestige and a label of who you are. For an engineer like me I don’t live in that world. I’m just not going to buy it for jewellery’s sake until I know it’s something I’m going to want around me and on me and use every single day as a permanent part of my life. Then maybe I’d consider the jewellery version.

steve-wozniak

De Apple Watch is op 24 april verkrijgbaar in de VS en grote Europese landen. Vanaf 10 april is het in deze landen ook horloge te reserveren. De vanaf-prijs is € 399 (Sport) of € 649 (Regular) of € 11.000 (Edition).

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  polansky

  Woz geeft dus eigenlijk een negatief aankoopadvies.
  Met andere woorden ‘Try before you buy’.

  …En verder is dat ‘Elle’ advies ook niets meer dan een advertorial die door Apple wordt betaald.

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Grappen over spelling worden niet gewaardeerd? Jammer.

 • Profielfoto
  maconly

  Die dure slaat nergens op is na een paar jaar alleen de goudprijs nog waard terwijl een Rolex in waarde stijgt.

  Ik heb alles van Apple maar die watch laat ik lopen.

 • Profielfoto
  seek

  @maconly En ze zeggen dat ‘ie heel goed loopt: maar 50ms afwijking.

 • Profielfoto
  polansky

  Zeker wel Daan van der Weele.
  Veel Rolexen zijn collectors items doordat er slechts gelimiteerde aantallen van bepaalde modellen zijn gemaakt.

  De Apple Watch is een consumentenhorloge dat in grote aantallen wordt geproduceerd. Er is buiten de behuizing om geen verschil in functionaliteit tussen het goedkoopste en het duurste model. Een gouden Apple watch of een ‘goedkope’ sportwatch zullen technisch gezien snel achterhaald zijn. Wat dan rest is enkel de waarde van het gouden omhulsel bij de gouden versie en een sentimentele waarde bij de normale en sportversie.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Wordt het niet tijd dat ze die Woz eens afspuiten.:x
  Ik word zo moe van die gast. Als hij sterft kun je straks 5 boeken schrijven over wat hij allemaal gezegd heeft over Apple ipv wat hij gedaan heeft bij Apple.

 • Profielfoto
  maconly

  @maconly een Rolex die in waarde stijgt. Yeah right!

  Als je een Submariner koopt van 5 jaar oud in perfecte staat compleet dan betaal je zo’n 15% meer dan de originele verkoopprijs.

 • Profielfoto
  jelle 814

  Twee keer

 • Profielfoto
  MEEUW

  Wat is er nu eigenlijk smart aan?
  Dat er sensoortjes dingen registreren en het een beeldscherm is van de telefoon in klein (de berekeningen en data verkeer gaat via de mobiel).

 • Profielfoto
  jelle 814

  De link naar artikel van Elle
  @shmoo zeker in het begin is woz veel belangrijker geweest voor het maken van de producten van Apple, daarnaast vind ik het ook wel inspirerend dat hij relatief gewoon is gebleven

 • Profielfoto
  maconly

  Woz is een held .

 • Profielfoto
  polansky

  Zonder Woz geen Apple.

 • Profielfoto
  Di May

  OMT : moddergooi-barak …